Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 25

Kodėl reikia išsaugoti CD grotuvus?

Iš automobilių pramonės atstovų kalbų galima susidaryti vaizdą, kad CD grotuvas automobiliuose greitai bus numarintas. „Consumer Electronics Show“ parodoje buvo plačiai diskutuojama apie srautines garso siuntimo sistemas ir internetinį radiją. „General Motors“ paskelbė, kad 2013 m. toks, palyginus nedidelis ir nebrangus automobilis kaip „Chevrolet Sonic RS“ iš viso neturės CD grotuvo.
„Chevrolet Sonic RS“
„Chevrolet Sonic RS“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Laikmena

Tačiau tokie pasikeitimai verčia nerimauti. „Automotive News“ redaktorius Markas Rechtinas pasisako už CD grotuvų išsaugojimą automobiliuose.

M.Rechtino teigimu, srautinio garso siuntimo sistemos pasižymi žema kokybe, o palydovinio radijo kokybė yra tiesiog siaubinga. „Girdite norimą muziką, bet negaunate ausiai priimtinos kokybės“, - teigia jis. Kol kas tik CD grotuvai gali pasiūlyti aukščiausią kokybę ir įgudusiai ausiai priimtinus garsus.

CD grotuvai, anot Marko, sukuria skaidrius „šviesius“ garsus, kurie netrukdo kalbėtis sėdint automobilyje. Jis siūlo ne ieškoti atitikmenų, kuo keisti CD grotuvus automobilyje, o tiesiog juos patobulinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius