Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 05

Komanda – „Mercedes-Benz SLK 55 AMG“ ir „Ducati Streetfighter 848“

Bolonijos automobilių parodoje „Mercedes- Benz AMG“ ir „Ducati“ pristatė bendrą projektą: geltona „Streetfighter yellow“ spalva nudažytus SLK 55 AMG ir „Ducati Streetfighter 848“.
Komanda – „Mercedes-Benz SLK 55 AMG“ ir „Ducati Streetfighter 848“
Komanda – „Mercedes-Benz SLK 55 AMG“ ir „Ducati Streetfighter 848“ / Gamintojo nuotr.

SLK 55 AMG sukurti įkvėpė „Ducati Streetfighter 848“ motociklas. Automobilis bet kuriuo kampu atrodo nuostabiai: išskirtinė spalva garantuoja patrauklią išvaizdą. Jei bus pakankamai didelė paklausa, ši ypatinga spalva gali tapti individualiai pasirenkamu priedu iš iš „AMG Performance Studio“ sąrašo.

SLK 55 AMG interjeras taip pat atrodo puikiai: kontrastuojančios geltonos siūlės nuostabiai dera su juodos „nappa“ odos apmušalais. Geltonais šviesos diodais apšviečiamos AMG durų apdailos užbaigia nuostabų interjero apipavidalinimą.

Gamintojo nuotr./Komanda – „Mercedes-Benz SLK 55 AMG“ ir „Ducati Streetfighter 848“
Gamintojo nuotr./Komanda – „Mercedes-Benz SLK 55 AMG“ ir „Ducati Streetfighter 848“

„AMG Performance Studio“ priedų sąrašas platus – nuo specialių kėbulo spalvų ir odinių apmušalų iki techninių sprendimų ir juntamų kėbulo pakeitimų. Stilistiniai automobilio pagražinimai realizuojami aukščiausio lygio rankų darbo patabulinimais, atitinkančiais individualius pirkėjo pageidavimus, išlaikant „Mercedes-Benz“ įprastus aukščiausio lygio saugos ir kokybės standartus.

„Mercedes-Benz SLK 55 AMG“ ir „Ducati Streetfighter 848“ papildo vienas kitą ne tik vizualiai, bet ir techniniu požiūriu. Abu modeliai yra tobulas išskirtinės dinamikos, ekspresyvaus dizaino ir nuostabių važiavimo pojūčių įsikūnijimas.

SLK 55 AMG – galingiausias visų laikų SLK

SLK 55 AMG naujas atmosferinis 5,5 l. darbo tūrio V8 variklis su dalinio cilindrų atjungimo sistema suderina ypatingą galią ir mažiausias įmanomas degalų sąnaudas. Su 422 AG ir 540 Nm maksimaliu sukimo momentu SLK 55 AMG lenkia savo tiesioginius konkurentus. Degalų sąnaudos, sudarančios 8,4 l/100 km (vidutiniškai pagal NEDC), ir 195 g/km CO2 emisija yra 30% mažesnės už ankstesnio modelio. Nuo 0 iki 100 km/h SLK 55 AMG pagreitėja vos per 4,6 sek., o maksimalus jo greitis siekia 250 km/h (apribota elektronikos pagalba).

Aukščiausio lygio važiavimo savybes užtikrina sportiška AMG pakaba su „Direct-Steer“ vairo sistema, „Torque Vectoring Brakes“ sukimo momento paskirstymo posūkyje sistema ir trijų lygių ESP elektroinine stabilumo programa, o taip pat, itin efektyvūs AMG stabdžiai.

Bazinė SLK 55 AMG kaina, įskaitant Vokietijoje taikomą 19 proc. PVM, yra 72 590 eurų (su 21 proc. Lietuvos PVM – 254 851 lt).

„Ducati Streetfighter 848“: stipriausias konkurentas ir bekompromisinis kovotojas

Suderindamas inovatyvias technologijas ir neįtikėtiną išvaizdą, naujasis „Ducati Streetfighter 848“ suteikia nevaržomą važiavimo motociklu malonumą gryniausia forma: pagerintas „848 Testastretta 11“ variklis, išvystantis 132 AG ir intriguojantį 93,5 Nm sukimo momentą. Taip pat, pakeista rėmo geometrija garantuoja saugų ir guvų valdymą. Prie to prisideda sklandus ir patogus variklio galios perdavimas, pagerinta ergonomika ir specialiai suderinta DTC traukos kontrolės sistema.

Naujojo Streetfighter privalumai įvilkti į unikalų „Ducati“ stilių. Streetfighter 848 sukuria sensacija kur beatsidurtų, tiek kelyje, tiek lenktynių trasoje.

Todėl niekas nenustebo, kai, atitikdamas savo vardą, „Ducati Streetfighter“ pribloškė visus vos pirmąsyk užkopęs į ringą 2008-ųjų EICMA parodoje Milane. Įspūdis, kuri jis paliko tarptautinės spaudos atstovams ir publikai, leido ne tik laimėti gražiausio motociklo apdovanojimą, bet ir, tapdamas nauju etalonu rinkoje, kaip niekada iki tol padidino susidomėjimą galingais „naked bike“ tipo motociklais (sportiškais motociklais be aeropaketo).

Gamintojo nuotr./Komanda – „Mercedes-Benz SLK 55 AMG“ ir „Ducati Streetfighter 848“
Gamintojo nuotr./Komanda – „Mercedes-Benz SLK 55 AMG“ ir „Ducati Streetfighter 848“

Naująjį „Streetfighter 484“ galima įsigyti ne tik tradicinių spalvų (raudonas rėmas ir raudonos apdailos), bet ir su geltonomis apdailos detalėmis, sumontuotomis ant juodos „Racing Black“ spalvos rėmo. Tuo tarpu „Dark Stealth“ spalvinis variantas su „Racing Black“ spalvos rėmu pabrėžia nuožmią „Streetfighter“ laikyseną. Išleidami naująjį „Streetfighter 848“, „Ducati“ suderino aukščiausio lygio technologijas ir šiuolaikinį dizianą.

Sutartis tarp „Mercedes-Benz AMG“ ir „Ducati“, pasirašyta Los Andželo automobilių parodoje 2010-ųjų lapkritį, apima įvairias marketingo priemones, bendrą dalyvavimą parodose ir renginius klientams. Netrukus pagrindinėse AMG rinkose, t.y. JAV, Kinijoje, Kanadoje, Prancūzijoje, Italijoje, Vokietijoje, Australijoje, Didžiojoje Britanijoje ir Šveicarijoje, šis bendradarbiavimas pasireiškė artimų ryšių užmezgimu tarp kompanijų padalinių.

Pirmasis intensyvaus apsikeitimo idėjomis tarp dizainerių bei inžinierių iš Afalterbacho ir Bolonijos rezultatas buvo bendras CLS 63 AMG ir „Ducati Diavel AMG Special Edition“ pristatymas 64-ojoje Frankfurto automobilių parodoje.

AMG buvo oficialus „Ducati Moto GP“ komandos automobilių tiekėjas nuo 2011 metų motociklų lenktynių sezono pradžios. AMG logotipas puikavosi ne tik ant motociklų bei „Ducati“ lenktyninkų Nicky Haydeno bei Valentino Rossi aprangos, bet ir ant oficialios komandos narių uniformos bei „Ducati Lounge“ patalpose. Dar daugiau, pagal bendradarbiavimo susitarimą „Ducati“ automobilių parkas palaipsniui keičiamas „Mercedes-Benz“ mašinomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius