-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 12

„Lamborghini Perdigon“ – išaukštinti arba nuteisti

Vos tik „Lamborghini“ prabilo, kad ir toliau ruošiasi gaminti išskirtinius ir vienetinius automobilius, štai, prašom – naujas ir išskirtinis kūrinys.
Lamborghini Perdigon koncepcija
Lamborghini Perdigon koncepcija / Gamintojo nuotr.

Šio automobilio dizainą sukūrė Ondrejus Jirecius. Jis studijuoja dizainą ir darbo rezultatas matomas nuotraukoje. Gražus jis ar ne, spręskite patys. Tačiau yra manančių, kad su šiuo automobiliu labai persistengta. Jis turi per daug detalių, per daug nerealus ir... Kaip čia gražiau pasakius. Na, tas, kažkas esantis priekyje per vidurį, atrodo kaip didelis ant kaktos išdygęs spuogas. Daugelis paauglių dėl tokio užsidarytų namie savaitei.

Nepaisant to, kad automobilis išties ekstravagantiškas, kai kas mano, kad jis gali būti gaminamas kaip itin ribotos serijos modelis. Ar tai įmanoma? Galbūt identiška transporto priemonė pro gamyklos vartus neišriedės, tačiau šis „Perdigon“ gali tapti pagrindu naujam „Lamborghini“ modeliui.

Taip pat skelbiama, kad jeigu jis būtų gaminamas, tai techninėmis galimybėmis konkuruotų su „Bugatti Veyron Super Sport“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius