-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 07

„Land Rover“ planuoja didesnę „Range Rover Evoque“ versiją

„Land Rover“ planuoja didesnę „Range Rover Evoque“ versiją. Tai tik vienas iš 4 naujų modelių, kuriuos bendrovė suplanavo pristatyti per ateinančius 5 metus.
„Range Rover Evoque“
„Range Rover Evoque“ / Mato B. nuotr.

Didėjanti „BMW X“  ir „Audi Q“ serijų paklausa skatina „Land Rover“ sukurti „Range Rover“ visureigį, kuris įsiterptų dabartinių modelių gamoje tarp „Range Rover Sport“ ir neseniai pasirodžiusio „Range Rover Evoque“.

Didesnis „Evoque“, kaip ir mažesnysis modelis, bus ant tos pačios, tačiau prailgintos platformos, todėl automobilis turėtų lepinti salono erdve, ypač patogu bus sėdintiems gale. Kai kurių šaltinių teigimu, didesnysis „Evoque“ brolis gali būti septynvietis.

Manoma, kad naujasis modelis bus pavadintas „Grand Evoque“, tačiau oficialiai tai neskelbiama. Teigiama, kad didesnis „Evoque“ turės panašų dizainą, bet ir nestokos originalių detalių.  30 centimetrų prošvaisa ir didesnis atstumas tarp ašių garantuos daugiau vietos salone. Didesnė bagažinė būtų tinkama net 3-iajai sėdynių eilei. 

Naujajame modelyje bus panaudoti ir nauji keturių cilindrų varikliai, kurie bus gaminami kartu su „Jaguar“ Anglijoje. 1,8 litro variklis išvystys daugiau nei 170 AG. Hibridinių automobilių plėtra gali paskatinti kurti „Grand Evoque“ ir su hibridine pavara. Taip pat modelyje bus naudojamos lengvesnės ir tvirtesnės medžiagos, kurios leis sumažinti automobilio svorį.

„Grand Evoque“ ir „Evogue“ kartu su naujuoju mažu „Jaguar“ sedanu bus surenkami Anglijoje toje pat gamykloje, nes visi gaminami ant tos pačios platformos. Tai leis sumažinti automobilių savikainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius