-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 10

Mažas ir piktas universalas – „Audi RS3 Sportback“

Nors Ženevos automobilių parodoje pagrindinis „Audi“ pristatytas žaisliukas buvo A3 sedanas, atnaujintas „RS3 Sportback“ modelis taip pat susilaukė daug žurnalistų ir parodos lankytojų dėmesio. Pavasariui įpusėjus šis modelis turėtų išvysti ir automobilių pardavėjų salonus.
„Audi RS3 Sportback“
„Audi RS3 Sportback“. / Gamintojo nuotr.

Pristatomas kaip kone pagrindinis BMW M1 konkurentas, „Audi“ automobilis bus rimtas analogas ieškantiems nedidelio, tačiau ypač greito automobilio. RS3 turės 5 cilindrų 2.5 litro variklį su turbina, išvystantį 340 AG ir 450 Nm, o tai leis jam iki 100 km/h įsibėgėti per 4.6 sek. (viena dešimtąja sekundės greičiau už BMW M1).

 „Audi“ taip pat bus pigesnis už BMW M1 – jo kaina bus 49 900 eurų (BMW – 50 500). Tiesa, tie 600 eurų yra labiau teoriniai – vis dėlto mažai kas perka visiškai standartinės komplektacijos automobilį, o papildomos įrangos kaina išlygina skirtumą tarp šių modelių.

Nuo standartinio „A3 Sportback“ išoriškai RS3 skiriasi kitokiais buferiais, galiniu spoileriu ir pažeminta pakaba. 25 milimetrais!

Automobilio interjere skirtumai nuo A3 dar akivaizdesni – daugelis detalių leidžia suprasti, kad čia ne 100 AG dyzelinė A3. Daug kur prikaišiota RS ženkliukų, dviejų zonų automatinė klimato kontrolė ir dar daug įvairių smulkmenų, neleidžiančių supainioti RS3 su niekuo kitu. Tačiau kone maloniausias atributas – priekinės sėdynės. „Fine Nappa“ oda apdirbti sportinio stiliaus „foteliai“ atrodo labai įspūdingai, o, anot gamintojų, yra dar ir ypač patogūs sėdėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius