Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 11

„McLaren MP4-12C“ atlaikė alinantį karštį Arizonoje

Paryžiaus automobilių parodoje „McLaren“ stendo nebuvo, bet tai nereiškia, kad jų pačių nebuvo. Pasirodo, britai būtent Paryžiaus automobilių parodoje už uždarų durų naująjį MP4-12C pristatė potencialiems klientams ir prancūzų žurnalistams.
„McLaren MP4-12C“ bandymai Arizonoje
„McLaren MP4-12C“ bandymai Arizonoje / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Arizona

Taigi, ką nuveikė „McLaren“ per kelis mėnesius nuo paskutinio jų pranešimo apie 12C? Pasirodo,  bandė automobilį sudėtingiausiomis oro sąlygomis įvairiuose pasaulio kampeliuose.

Dar 2007-aisiais „McLaren“ po pasaulį pradėjo vežioti net 40 prototipų. Tikslas vienas – sukurti automobilį realiam pasauliui. Be abejo, darbai vyksta ir lenktynių trasoje. 12C turėtų būti tinkamas ir mieste, ir trasoje, ir dykumoje.

Būtent dykumoje ir vyko mūsų galerijoje pateikta fotosesija. JAV, Arizonos valstijoje, temperatūra pakyla iki 46 laipsnių. 28 inžinierių komanda čia dirbo ilgiau nei tris savaites. Kasdienis jų kelias driekėsi nuo Leik Havansu miesto iki Flagstafo. Ir atgal. Ir taip nesuskaičiuojamą kiekį kartų.

Tuomet visi susirinko įrangą ir iškeliavo į Juką. Ten atliko bandymus dideliu greičiu. Tuomet – atgal į Flagstafą. Mieste, esančiame 2 130 metrų virš jūros lygio, bandė 12C miesto sąlygomis.

Turime padėkoti „McLaren“, kad įamžino šias akimirkas ir pasidalijo jomis su visais.

Beje, jei domina automobilio techniniai parametrai, mes apie juos jau rašėme.  Paskaitykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius