Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 21

„McLaren“ pristato legendinio F1 pasekėją – „McLaren P1“

Ne, tai ką matote nuotraukoje, nėra serijiniai gamybai paruoštas modelis. „McLaren“ šį automobilį pristato kaip koncepciją, tačiau žada, kad gamybai skirta versija bus labai panaši. Na, šiam kartui mums užteks ir koncepto!
McLaren P1
McLaren P1 / Gamintojo nuotr.

Išvysti šį pritrenkiantį automobilį galės visi, kurie keliaus į Paryžiaus automobilių parodą. O kas nekeliaus, galės mėgautis nuotraukomis. Tačiau pakanka matyti tik jas, kad būtų galima suprasti, jog automobilio dizainas persipina su legendinio F1 siluetu ir elementais naudojamais naudojamais MP4-12C automobilyje. Vienaip ar kitaip, „McLaren P1“, gamintojų žodžiais, taps nauju kompanijos superautomobiliu.

Žinoma, gamintojas neatskleidžia automobilio techninių duomenų. Gamintojas žada, kad viskas bus paskelbta tuomet, kai pristatys serijiniai gamybai paruoštą versiją. Tai turėtų būti 2013-ųjų pabaigoje. Būtent tuomet bus pristatyta galutinė „McLaren P1“ versija. Viena aišku, šis automobilis nesieks naujų greičio rekordų. Vietoj didžiausio maksimalaus greičio, gamintojai teigia labiau susikoncentravę ties geromis važiavimo charakteristikomis trasoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius