-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 09 19

„Mercedes-Benz F125!“ koncepcija – naujas požiūris į prabangų automobilį

„Mercedes-Benz“ pristato ypatingą automobilį 125-ojo gimtadienio proga – fantastinį F125! konceptą, kuris atskleidžia ateities tendencijas ir tiesia kelią modernių technologijų pritaikymui dideliuose ir prabangiuose automobiliuose.
„Mercedes-Benz F125!“ koncepcija
„Mercedes-Benz F125!“ koncepcija / Gamintojo nuotr.

„F125!“ modelyje „Mercedes-Benz“ nuosekliai vysto draugiškos aplinkai vandenilinės transmisijos viziją, pabrėždama vandenilio kaip ateities degalų potencialą. Ankstesnieji „Mercedes-Benz“ koncepciniai automobiliai supažindindavo su viena būsimąja automobilių karta, t. y. septynerių ar aštuonerių metų perspektyva, tačiau „F125!“ žvelgia toliau – 2025 metus ir vėliau.

„Pristatydami „F125!“ norime pademonstruoti, kad dideli, komfortiški ir saugūs sedanai turi puikią ateitį, ypač kai jie yra draugiški aplinkai. Legendinė S klasė žengs į ateitį, nes intelektualūs sprendimai visada atitiks pirkėjų poreikius“, sako „Daimler AG“ direktorių tarybos narys, atsakingas už „Mercedes-Benz“ tyrimus ir konstravimą, prof. dr. Tomas Vėberis. „Naujasis koncepcinis automobilis iliustruoja ir pabrėžia pretenzijas pirmauti realizuojant inovatyvias idėjas ir tradicinius mūsų ženklo privalumus dizaino, saugumo, komforto ir galios srityse“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius