Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 22

„Mercedes-Benz“ plečia SLS modelių gamą: netrukus jie siūlys įsigyti lenktynėms ruoštą modelį

Tiems, kuriems atrodo, jog standartinis 6,3 litro SLS AMG variklis su 571 AG yra nepakankamai galingas, reikėtų sulaukti šiek tiek rimtesnės šio modelio versijos, papuoštos kerinčiu „Black Series“ pavadinimu.
„Mercedes SLS AMG GT3“
„Mercedes-Benz SLS AMG GT3“ / Gamintojo nuotr.

AMG divizijos direktorius, Tobiasas Moersas, rugsėjo 20-ąją paskelbė, jog gamintojas kurs būtent tokius SLS. Jo teigimu, tai – vienas ir būtiniausių projektų „Mercedes-Benz“ darbų sąraše.

Nors ir gamintojas nesuteikia papildomos informacijos apie dar brangesnę SLS versiją, tikėtina, jog po jo kapotu slėpsis net 600 AG bei 677 Nm.

Tačiau „Mercedes-Benz“ visiškai „išprotėjusiems“ vairuotojams pasiūlys dar ekstremalesnę alternatyvą – „Mercedes-Benz SLS AMG GT3“. Šis modelis iš gamyklos turėtų išriedėti su saugos lankais, sportinėmis sėdynėmis bei kita, lenktynėms homologuota periferija. Įdomiausia – tai, jog toks superautomobilis visiškai atitiks taršos bei kitus reikalavimus ir jį bus galima eksploatuoti net ir gatvėse. Tiesa, Europos gatvėse, nes JAV krantų šis modelis nepasieks.

Vokiečių gamintojas taip pat žada palepinti ir pasiturinčius elektromobilių mėgėjus. Būtent jų skoniui, inžinieriai suprojektavo SLS AMG E-Cell su 525 AG bei 880 Nm turinčiu, skysčiu aušinamu, elektros motoru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius