Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 27

„Mercedes-Benz“ ruošia S klasės versiją, kuri konkuruos su „Rolls-Royce Phantom“

Automobilių pramonėje paskendęs „Maybach“ prekinis ženklas iš „Mercedes-Benz“ atėmė prabangos etalonu vadintą automobilį. Tačiau vokiečiai šią spragą užpildys itin prašmatnia S klasės „Pullman“ versija.
S klasės „Mercedes-Benz“
S klasės „Mercedes-Benz“ / „Mercedes-Benz“ nuotr.

„Daimler“ vadovas Dieteris Zetsche britų žurnalui „Autocar“ atskleidė, kad su šiuo prašmatniu sedanu jie taikysis nurungti dabartiniu prabangos etalonu vadinamą „Rolls-Royce Phantom“.

Jo teigimu, „Mercedes-Benz“ naująją S klasės platformą projektavo taip, kad netolimoje ateityje ji būtų lengvai pritaikoma šešiems skirtingiems modeliams su trimis skirtingais atstumais tarp ašių.

„Pullman“ modeliai gamoje tiesiogiai pakeis „Maybach“ sedanus. Jie nuo įprastų S klasės „Mercedes-Benz“ skirsis ne tik aukštesnio lygio prabangos įranga, bet ir tam tikrais dizaino akcentais, tarp kurių įtraukiamos ir unikalios priekinės grotelės.

„Mes kursime automobilį, kuris papuls į 200 tūkst. eurų (apie 700 tūkst. Lt) vertės mašinų segmentą. Tai – dalis mūsų tradicijų, neketiname jų atsisakyti“, – sakė Dieteris Zetsche. „Matome galimybę padidinti savo jėgas prabangių automobilių kategorijoje – vienas iš planuojamų projektų yra „Pullman“ modelis.“

Kol kas nėra jokių nuotraukų ar eskizų, kuriose būtų vaizduojama prabangiausia S klasės sedano vizija – būtinai pranešime, kai tokie darbai pasklis internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius