Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 04

„Mercedes-Benz“ savo gerbėjus gundo užmaskuotų CLA bei CLA 45 AMG nuotraukomis

Prieš oficialų kompaktinio sportiško sedano CLA debiutą sausį vyksiančioje Detroito automobilių parodoje „Mercedes-Benz“ parodė šio modelio bruožus.
„Mercedes-Benz CLA“
„Mercedes-Benz CLA“ / Gamintojo nuotr.

Tai – jau ne pirmas kartas, kaip šis Vokietijos gamintojas automobilių entuziastus gundo užmaskuotų modelių nuotraukomis. Kiek anksčiau „Mercedes-Benz“ parodė A 45 AMG su pridengtais buferiais, slenksčiais bei ženkliukais.

Šįkart vokiečiai parodė du CLA modelius. Tiesa, jie paslėpti daug labiau nei A 45 AMG. Tikėtina, jog abu modeliai turi visų varančiųjų ratų važiuoklę „4Matic“ – tokiais lipdukais išmarginti šie automobiliai. Žinoma, kad naujieji CLA buvo gaminami kiek kitaip nei ankstesni šios markės modeliai. Mat, naujuosiuose sedanuose gamintojas variklius montuos skersai, o ne išilgai.

Akivaizdu, kad vienas iš parodytų modelių – galingiausias savo gamoje AMG modelis su 2,0 litrų agregatu bei turbokompresoriumi. Šis variklis montuojamas ir A 45 AMG hečbekuose, o jo parametrai siekia 350 AG bei 450 Nm.

Gamintojas neslepia, jog CLA yra surenkami ant A klasės platformos bei naudoja pagrindinius pastarojo hečbeko mechaninius mazgus, interjero detales.  Kompaktiški sportiniai sedanai CLA bei A klasės hečbekai turės vienodą variklių gamą.

Gamintojo nuotr./Mercedes-Benz CLA
Gamintojo nuotr./„Mercedes-Benz CLA“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius