Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 23

Mes žinome, kas yra Stigas!

Eisime tiesiai prie reikalo – atskleista BBC laidoje „Top Gear“ Stigą vaidinančio lenktynininko tapatybė. Jis – lenktynininkas ir kaskadininkas Benas Collinsas.
Benas Colinsas yra Stigas?
Benas Colinsas yra Stigas?

Praeitą savaitę pasklido gandai, katelevizija BBC gali paduoti į teismą Stigo vaidmens atlikėją, kuris sumanė parašyti autobiografiją. Pagal sutartį su BBC ši informacija yra ypač konfidenciali.

Tik pasigirdus šiems gandams žurnalistai pradėjo kapstytis po paties Beno Collinso ir jo kompanijos „Collins Autosport“ viešai prieinamus dokumentus. Ir štai ką rado.

Įmonės „Collins Autosport“ 2003 metų finansinėje ataskaitoje įrašyta, kad ji teikė vairavimo paslaugas BBC televizijai. Taip pat, kad šis projektas yra ilgalaikis ir įmonei ateityje turėtų atnešti daugiau pelno.

Žurnalistai bandė skambinti pačiam Benui, tačiau jis telefonu tegalėjo pasakyti: „Aš negaliu šnekėti, esu Vengrijoje, važiuoju į tunelį.“

Beje, tai ne pirmas kartas, kai B.Collinsas nurodomas kaip galimas Stigas. Dar 2009 metais spaudoje pasirodė pranešimų, kad Beno name atliekantis remontą meistras teigė, jog spintoje matė baltą uniformą. Visai kaip Stigo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius