Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 16

„Morgan“ pristatė kupė automobilį šeimai (nuotraukos)

Britų kompanija „Morgan“ pristatė keturių vietų kupė, kuri bus gaminama nuo 2012-ųjų. Kitaip nei tradiciniai „Morgan“, rėmas pagamintas iš aliuminio, o ne medinio karkaso.
„Morgan Eva GT“ – kupė automobilis šeimai
„Morgan Eva GT“ – kupė automobilis šeimai / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Kupė „Morgan“

Sportinis automobilis „Morgan Eva GT“ buvo pristatytas „Concours d'Elegance“ renginyje Kalifornijoje. Tik 1 250 kg sveriantis ir 3 l 306 AG šešių cilindrų variklį turintis automobilis iki šimto įsibėgės per 4,5 sek. ir pasieks maksimalų 272 km/val. greitį.

Jo kėbulas pagamintas iš specialiu būdu suformuoto aliuminio skydų. Gamintojas šią technologiją vadina „supershaped“. Ji leidžia pagaminti aerodinamišką kėbulą neprarandant surinkimo kokybės.

„Eva GT“ montuojamas BMW variklis yra ir galingas, ir ekonomiškas. Būtent variklis ir gera aerodinamika lemia, kad „Morgan Eva GT“  į aplinką išmeta 200 g/km CO2 dujų, o šimtui kilometrų suvartoja tik 7 litrus degalų.

Kupė varomas galiniais ratais. Sumontuoti elektrohidrauliniai amortizatoriai mygtuko paspaudimu vairuotojui leis pasirinkti kietą trasai skirtą važiavimą ar patogų kelioninį režimą.

Automobilyje yra keturios sėdimos vietos. 2+2 sėdynių planas reiškia dvi patogias vietas suaugusiesiems ir dvi mažesnes vaikams gale.

„Morgan Eva GT“ nuo 2012 metų bus gaminamas Didžiojoje Britanijoje, Malverno mieste. Planuojama tik 100 vienetų. Automobilį jau galima užsisakyti sumokėjus apie 20 000 litų pradinę įmoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius