Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 27

Nauja populiaraus „Audi A3“ hečbeko versija

Jums neatrodo, kad visi „Audi“ gamos automobiliai darosi pernelyg panašūs vieni į kitus? Nekalbame apie R8, bet štai naujasis A3 yra kaip du vandens lašai panašus į A4, A5, A6...
Naujos kartos „Audi A3“
Naujos kartos „Audi A3“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Audi „Audi A3“

Vienaip ar kitaip, „Audi“ žino ką daro. Jų pardavimų skaičiai liudija, kad toks dizainas pirkėjams patinka. Nesupraskite neteisingai, patinka ir mums, tačiau išskirtinumo modeliams trūksta.

Naujasis A3 nuo didesnių brolių skiriasi tik tuo, kad jis yra hečbekas. Štai Rusijoje nutekėję dar nepristatyto automobilio nuotraukos tą puikiai iliustruoja.

Šis dailus 1 serijos BMW ir šiandien jau apkalbėto „Volvo V40“ konkurentas yra sukurtas ant visiškai naujos MQB platformos. Ant jos gaminamas ir kitas markės modelis – mažasis A1.

Hečbeko A3 salonas primena matytą TT modelyje. Tik pramogų ir navigacinės sistemos ekranas atskirtas ir sumontuotas pačiame viršuje, lyg prilipdytas prie priatisų skydo.

Po variklio dangčiu galėsime rinktis eilę „Audi“ variklių, pradedant 122 AG pasiekiančio FSI, baigiant 180 TFSI. Vėliau bus pasiūlyti ir galingesni varikliai, o gal ir koks trijų cilindrų „eko“ motoras. Standartinė pavarų dėžė – šešių laipsnių mechaninė. Pasirinktinai – dviejų sankabų automatinė.

Šį trijų durų modelį greitai papildys penkių durų hečbekas, kabrioletas ir sedanas. Pastarasis nutaikytas į Rusijos, Indijos ir Kinijos šalių rinkas, kuriose sedanas, nesvarbu koks jo dydis, yra limuzinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius