-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 15

Naująjį „Saab 9-5“ dengia tik skraistė

Švedų automobilių gamintojas „Saab" praėjusios savaitės pabaigoje sukvietė žurnalistus iš visos Europos į savo muziejų, kuriame pademonstravo tik plona skraiste uždengtą naujos kartos 9-5 modelį.
Naująjį „Saab 9-5“ dengia tik skraistė
Naująjį „Saab 9-5“ dengia tik skraistė / Gamintojo nuotr.
Išplatintose nuotraukose galima įžiūrėti būsimojo automobilio priekio išvaizdos bruožus. Aiškiai matosi, kad radiatoriaus groteles puoš stambus „Saab" užrašas, kurio šonuose švytės lėktuvo sparnus primenančios grakščios linijos. Kaip ir dabartiniame 9-5, taip ir šiame priekiniai žibintai bus apvesti ryškiomis chromo detalėmis. „Saab" naujieną oficialiai ruošiasi pristatyti tik rugsėjį vyksiančioje Frankfurto automobilių parodoje. Spėjama, kad galingiausias variklis, montuojamas šiame modelyje, bus 2,8 l V6 agregatas, išvystantis 300 AG galią. Dabartinės kartos „Saab 9-5", neskaitant kosmetinių atnaujinimų, kėbulo tipų bei variklių asortimento papildymų, yra gaminamas dar nuo 1997 m. Automobilis tuomet pakeitė 9000-ąjį modelį. Pati „Saab", tuo tarpu, greičiausiai jau šį mėnesį bus parduota naujiems savininkams. Realiausia pretendente įsigyti šį automobilių gamintoją iš „General Motors" yra laikoma švedų „Koenigsegg", teigiama, jau pasirašiusi ketinimų protokolą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius