Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 08

Ženeva 2012. Naujas, bet įperkamas „Dacia Lodgy“ – nuo 34 tūkst. Lt

Jeigu norite nusipirkti erdvų didelį automobilį, tačiau turite tik 10 000 eurų, tenka dairytis į senesnius naudotus modelius. Taip buvo iki šiol. „Dacia“ Ženevos parodoje pristatė naują modelį, kurį už tokią sumą tikrai galėsite įsigyti.
„Dacia Lodgy“
„Dacia Lodgy“ / Gamintojo nuotr.

Įperkamojo modelio vardas – „Lodgy“. Remiantis kompanijos pranešimais, jo pradinė kaina sieks vos 9900 eurų (apie 34 tūkst. Lt).

Žvilgterėjus į „Lodgy“ neatrodo, kad tai pigus ir skurdus automobilis. Jis pasižymi modernesniu dizainu, negu kiti „Dacia“ modeliai. 

4,5 metrų ilgio ir 1,75 m. pločio „Lodgy“ pirkėjai galės rinktis iš dviejų versijų – penkiavietės ir septynvietės. „Dacia“ teigimu, kuriant šį automobilį daug dėmesio buvo skiriama erdvės optimizavimui, tad net 7 vietų modelyje kiekvienas keleivis jausis patogiai.

„Lodgy“ bus komplektuojamas su 4 varikliais: 1,6 l MPI ir 1,2 l TCe benzininiais bei dviejų skirtingų galių 1,5 l dCi dyzeliniais su turbina.

„Dacia“ teigimu, šio modelio pagrindinis bruožas yra patikimumas. Mes pridėsime, kad prie privalumų reikėtų priskirti ir jo išvaizdą. Pripažinkite, jis visai dailus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius