Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 12

Naujas BMW M požiūris: anglies pluošto kėbulas ir nulinės kuro sąnaudos

Tai įmanoma? Iš dalies taip – nors anksčiau BMW M serija visada būdavo žymimi sportiniai automobiliai ar galingesni visureigiai, šįkart jie nusprendė pagaminti dviratį.
„BMW M Carbon Racer“
„BMW M Carbon Racer“ / Gamintojo nuotr.

Pats BMW koncernas jau kurį laiką gamina šiuo vardu paženklintus dviračius, tačiau dabar buvo nuspręsta ir du ratus turinčioms ekologiškoms transporto priemonėms suteikti sportiškumo. BMW M paženklintas dviratis išties bus „sportiškesnis“: jo rėmas bus pagamintas iš gryno anglies pluošto ir kartu su ratais bei kita „standartine įranga“ svers vos 7.4 kilogramo.

„Carbon Racer“ pavadinta transporto priemonė turės dviračių pasaulyje žymaus gamintojo „Shimano“ pavarų „permetėjus“ ir penkis galimus rėmo aukščius: nuo 52 cm iki 60 cm.

Įdomi ir šio dviračio kaina, kuri kol kas nėra skelbiama. Tačiau paprasti BMW dviračiai kainuoja nuo tūkstančio eurų, tad galima tikėtis, jog už BMW M paženklintą dviratę transporto priemonę tektų sumokėti mažų mažiausiai 2-3 tūkst. eurų. Visai nebloga naujiena BMW M automobilių turėtojams, kurie pasiryžę vien už pavadinimą sumokėti didesnę sumą pinigų? Prekyboje šis daiktas turėtų pasirodyti jau šių metų birželį.

Gamintojo nuotr./BMW M dviratis
Gamintojo nuotr./BMW M dviratis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius