Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2012 08 22

Naujas kompaktinis „Audi Q2“ gali debiutuoti jau 2014-iais

Žvelgiant į šiandienos automobilių rinką matome didelį pasirinkimą automobilių, kurių nebuvo prieš dešimt metų. Panašu, kad artimiausiu metu pasirinkimas dar labiau išsiplės
„Audi A1 quattro“
„Audi Quattro“ logotipas / Gamintojo nuotraukos

Nedidelių „parketinių“ visureigių rinka vis labiau plečiasi. Panašu, kad „Audi“ nežada sėdėti rankų sudėję ir ruošiasi pristatyti visą gamą padidinto pravažumo automobilių. Šiuo metu rinkoje galima aptikti Q7 ir Q5 visureigiu, tačiau žada gamą plėsti ir artimiausi planai – nedidelis Q2 padidinto pravažumo automobilis. Tikėtina, kad jo kūrimui bus naudojama „Škoda Yeti“ platforma.

Šiuo metu nedideli visureigiai labai populiarūs. Vairuoti tokį automobilį yra „kieta“, nes į kitus gali žiūrėti iš viršaus, taip pat jautiesi saugiau. Būtent todėl negalima pavėluoti į traukinį. Panašu, kad „Audi“ ruošiasi tapti tokių automobilių rinkos lyderiai, nes šalia Q7 ir Q5, artimiausiu metu atsiras ne tik mažasis Q2, bet ir Q4 bei Q6.

Kaip skelbia gamintojas, naujojo Q2 koncepcija bus pristatyta kitą mėnesį ir gamintojas lauks aplinkinių reakcijos. Jeigu ji bus teigiama,automobilis ant konvejerio bus užkeltas po dviejų metų. Jeigu jis bus gaminamas, tikėtina, kad kaip bazinis variklis bus montuojamas 1,2 l TFSI 90 arklio galių agregatas. Kitu pasirinkimu turėtų tapti 1,4 TFSI variklis, šiuo metu montuojamas į „Audi A1“. Taip pat turėtų būti montuojami ir 1,6 bei 2,0 l TDI dyzeliniai varikliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius