Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 30

Naujas prancūzas – „Citroen DS4“ (nuotraukos)

„Citroen“ išplatino antrojo DS modelių gamos automobilio nuotraukas – „Citroen DS4“. Šalia DS3, jie siūlomi pirkėjams kaip sportiškesni, elegantiškesni ir tiesiog gražesni „Citroen“.
Pirmosios „Citroen DS4“ nuotraukos
Pirmosios „Citroen DS4“ nuotraukos / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Citroen“

„Citroen“ šio automobilio stilių apibūdina kaip kompaktišką ir raumeningą. Sportišką automobilio charakterį paryškina paslėptos galinių durų rankenėlės. Visai kaip „Alfa Romeo Giulietta“ ar „Nissan Juke“.

Jis bus gaminamas ant tos pačios platformos kaip ir šiais metais pristatytas „Citroen C4“. DS4 bus 60 mm trumpesnis, 40 mm aukštesnis ir 20 mm platesnis už C4. Dėl mažesnio dydžio, automobilis turėtų būti geriau valdomas.

Nepaisant mažesnio dydžio, automobilyje turėtų patogiai įsitaisyti penki suaugę keleiviai, o vairuotojas dėl šiek tiek aukštesnės sėdėsenos ir panoraminio stogo turėtų jaustis erdviai.

Variklių pasirinkimas tikrai didelis. Nuo 110 Ag dyzelio iki 200 Ag benzininio. O tarpe tarp jų yra 120, 155 Ag benzininiai ir 160 Ag dyzelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius