-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 14

Naujas „Proton Inspira“ = senas „Mitsubishi Lancer“

Malaizijos automobilių gamintojas „Proton“ oficialiai pristatė naują vidutinio dydžio sedaną „Inspira“. Automobilis jau kažkur matytas tiesa?
Naujas „Proton Inspira“ = senas „Mitsubishi Lancer“
Naujas „Proton Inspira“ = senas „Mitsubishi Lancer“ / Gamintojo nuotr.

Šis sedanas yra bendradarbiavimo tarp „Proton“ ir „Mitsubishi“ rezultatas. Tai šiek tiek modifikuotas „Lancer“ automobilis nauju pavadinimu ir nauju ženkleliu ant radiatoriaus grotelių.

Gamintojo nuotr./Naujas Proton Inspira = senas Mitsubishi Lancer

Beje, „Proton“ šeimininkams priklauso viena mums gerai pažįstama kompanija - britiška „Lotus“. Būtent jie prisidėjo prie „Inspira“ modelio važiuoklės derinimo.

„Mes esame pasiruošę judėti pirmyn ir tapti žinomi visame pasaulyje. Jau daugiau nei 25 metus dirbame drauge su „Mitsubishi“, o šis modelis yra dar vienas žingsnis pirmyn“, - pasakoja „Proton“ kompaniją valdančios „Proton Holdings Berhad“ kompanijos vadovas Nadzimi Mohdas.

„Inspira“ naudojami ir „Mitsubishi“ sukurti varikliai - 1,8 ir 2,0 darbinio tūrio MIVEC agregatai. Paskutinis yra komplektuojamas tik su CVT bepakope automatine greičių dėže.

Šis malaiziečių modelis nuo pat pirmo pasirodymo Malaizijos spaudoje sulaukė didelio susidomėjimo. „Proton“ jau sulaukė daugiau nei 1800 užsakymų. Pasak gamintojo atstovo, jie yra labai dėkingi pirkėjams už pasitikėjimą jų kompanija. Juk jie paliko užstatus už šį automobilį jo nė nepamatę savo akimis.

 

VIDEO: Proton unveils the Inspira

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius