Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 13

Naujasis „Audi A6“ debiutuos 2011 metais

2008 metais „Jaguar“ pakeitė „S-Type“ į XF sedaną. Po metų dienos šviesą išvydo „Mercedes“ E klasė, o bavarai išleido naują BMW penktuką su indeksu F10. Dabar „Audi“ eilė – naujas A6 modelis (C7).
„Audi A6“
„Audi A6“ / drive.ru nuotr.
Temos: 1 „Audi A6“

Patys gamintojai tyli, bet duomenų apie naują A6 užtenka. Dalis kėbulo bus pagaminta iš aliuminio. Palengvintas automobilis turės gerai žinomus variklius: benzininius V6 2,8 l (190–220 AG), 3 l TFSI (290 AG), 4,2 l FSI (350 AG) ir turbodyzelinį 3 l darbinio tūrio su 250 AG. Galingesnė S6 versija bus su V8, o ne V10 tipo varikliu, kaip ankstesni modeliai.

Gamintojai ir toliau gamins automobilius su priekiniais varomaisiais ratais. Pirkėjai taip pat galės pasirinkti su visais varomaisiais ratais. Pavarų dėžės bus 6 laipsnių mechaninė, automatinė-robotizuota bei 8 laipsnių automatinė; jas visas taip pat turi A8 limuzinas.

Daugelis mano, kad internete sklindančios nuotraukos nėra realaus A6 dizainas. Kai prabils oficialūs vokiečių gamintojai, lauksime daugiau nuotraukų bei duomenų.

drive.ru nuotr./„Audi A6“
drive.ru nuotr./„Audi A6“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius