-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 02

Naujasis „Lancia Ypsilon“ paženklina naują kompanijos startą

Gerai apžiūrėkite šią „Lancia“ mūsų galerijose. Tai, ką jūs matote, yra daugiau nei vienas automobilis. Tai visiškai naujas kompanijos „Lancia“ ilgos istorijos puslapis.
„Lancia Ypsilon“
„Lancia Ypsilon“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Lancia

Naujo puslapio pirmos eilutės paženklina kompanijos „Fiat“ draugystės su „Chrysler“ pradžią. Tą dieną buvo priimtas sprendimas „Lancia“ ir „Chrysler“ automobilius gaminti tose pačiose gamyklose, tik išsiųsti juos skirtingais adresais – „Chrysler“ į Jungtines Valstijas, o „Lancia“ – į Europą (su viena išimtimi – Didžiojoje Britanijoje jie važinės su „Chrysler“ ženkleliu).

Taigi „Lancia Ypsilon“. Kitaip nei modelis, kurį jis pakeičia, ir modelis, kurio platformą jis naudoja („Fiat 500“), šis „Ypsilon“ yra penkiaduris automobilis. Brolio „Alfa Romeo“ padiktuota mada paslėpti galines rankenėles čia puikiai įgyvendinta. Gamintojas pabrėžia, kad „Ypsilon“ nutaikytas į kiek kitokį pirkėją nei mažasis „Fiat“. Jis bus kiek brangesnis ir turės daugiau pasirinkimo galimybių paversti šį automobilį prabangesniu. LED salono apšvietimas, garsą sugerianti salono oda (neblogai, a?), didelis stiklinis stogas, magiška automobilio statymo sistema, „Bluetooth“, „TomTom Live“ navigacija ir dar daug panašių žaisliukų bus galima užsisakyti iš papildomos įrangos sąrašo.

Tikras galvos skausmas laukia renkantis automobilio išorės ir vidaus spalvas. Siūlomas net 17 skirtingų spalvų (tarp jų ir kelios dviejų tonų) kėbulo dažymas bei trys skirtingos interjero spalvos (Silver, Gold ir Platinum).

Nors tai automobilis, kurio spalva pirkėjams bus gerokai įdomesnė nei techniniai parametrai, variklių gamos nepaminėti negalima. Pasirinkimas platus – 69 AG 1,2 litro, 900 cm3 „TwinAir“ 85 AG galios dviejų cilindrų, 1,3 litro turbodyzelis ir 1,2 litro LPG variklis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius