Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 12

Naujasis „Volkswagen Polo“ – simpatiškas ir tausojantis aplinką

Paskelbta informacija apie naujos kartos „Volkswagen Polo“, tausosiantį aplinką ir tikėtina, jog sulauksiantį daugelio mažų automobiliukų mėgėjų simpatijų.
Naujasis „Volkswagen Polo“ – simpatiškas ir tausojantis aplinką
Naujasis „Volkswagen Polo“ – simpatiškas ir tausojantis aplinką / Gamintojo nuotr.
Dyzelinių motorų gerbėjai galės pasirinkti vieną iš siūlomų 1,6 l darbinio tūrio TDI tipo variantų, turinčių 75, 90 arba 105 AG galią. Antroji versija pasirodys kaip „BlueMotion“ modelis ir vidutiniškai sunaudos vos 3,6 l/100 km degalų bei į aplinką išmes įspūdingai mažą CO2 dujų kiekį – vos 96 g/km. Tuo tarpu benzininių variklių gamoje 1,2 l 60 ir 70 AG variantai. Kiek vėliau gamintojai žada ir 1,2 l TSI modifikaciją, turėsiančią 105 AG galią ir 5,5 l/100 km vidutines kuro sąnaudas. Tokiu būdu vokiečiai pasiūlys net 7 skirtingus motorus. Nuo šiol naujos kartos mažylis bus komplektuojamas ir su dviejų sankabų bei 7 greičių automatine DSG tipo pavarų dėže. Pastaroji turėtų padėti važiuoti ekonomiškiau nei bet kada anksčiau. Naujasis „Volkswagen Polo“ Vokietijos prekybos salonuose pasirodys jau šių metų birželį, o likusias Europos šalis pasieks liepos mėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius