Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 08

Naujojo „Volkswagen Golf“ pristatyme – Airijos ir Vokietijos įžymybės

Airių dainininkas ir kompozitorius Chrisas de Burghas ir jo duktė Rosanna Davison – pirmosios įžymybės, išbandžiusios naująjį „Volkswagen Golf“. Muzikantas ir modeliu dirbanti jo duktė dalyvauja Sardinijoje vykstančiame tarptautiniame, net mėnesį truksiančiame automobilio pristatyme.
Airių dainininkas ir kompozitorius Chrisas de Burghas ir jo duktė Rosanna Davison prie naujojo „Volkswagen Golf“
Airių dainininkas ir kompozitorius Chrisas de Burghas ir jo duktė Rosanna Davison prie naujojo „Volkswagen Golf“ / Gamintojo nuotr.

Pirmą kartą išbandęs „Volkswagen Golf“, Chrisas buvo sužavėtas: „Į kelionę dažniausiai vykstu „Volkswagen Multivan“, tačau naujasis „Golf“ man iš tikrųjų patinka“.

Nujausiame šio muzikanto akustiniame albume HOME, kuris pasirodys spalio 8 dieną, yra 14 puikių jo paties sukurtų dainų. Per prieš 38 metus prasidėjusią ir iki šiol besitęsiančią atlikėjo karjerą Crisas de Bourghas pardavė 50 mln. albumų, o į naujausiojo pristatymą jis taip pat vyksta „Volkswagen“ markės automobiliu.

Muzikanto 28 metų dukrą Rosanną Davison labiausiai žavi naujojo „Golf“ dizainas. „Automobilis atrodo labai šauniai ir stilingai“, – sako fotomodeliu dirbanti moteris, kurią neseniai matėme viename vyrams skirto vokiško žurnalo viršelyje bei galėjome išvysti daugelyje Vokietijos ir tarptautinių laikraščių.

Šiame naujojo „Golf“ pristatymų maratone be Chriso ir Rosannos dalyvauja ir vokiečių aktoriai Peteris Lohmeyras, Helmutas Zierlis, televizijos laidų vedėja Tamara von Nayhauss, šveicarų atlikėjai Dieteris Maieros ir Borisas Blankas, kuris labiau žinomas “Yello„ sceniniu pseudonimu.

Šie menininkai kartu sukūrė naują dainą „The Key to Perfection“ ir yra naujojo „Golf“ premjerai skirto filmo prodiuseriai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius