Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 17

„Nissan“ atšaukia 50 tūkst. „Qashqai“ automobilių

Šį kartą neeilinis atšaukimas. Pasirodo, šiuo metu Europoje važinėja 45,500 „Qashqai“, kurių vairuotojams vairas gali likti tiesiog rankose.
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai / Gamintojo nuotr.

Ši problema buvo atskleista tuomet, kai vienam Suomijoje gyvenančiam vairuotojui, parkuojant savo „Qashqai“ automobilį, jo vairas tiesiog liko rankose. Pranešama, kad vairuotojas nenukentėjo, nes viskas įvyko važiuojant nedideliu greičiu. Paaiškėjo, kad dėl visko kalta vairo ir vairo kolonėlės jungtis.

Išsiaiškinta, kad kaltas atnaujintas surinkimo robotas, gaminantis šias dalis. Problema liečia vieną procentą visų pagamintų automobilių, kurie nuo konvejerio nuriedėjo Sunderlando gamykloje, Didžiojoje Britanijoje. Šie automobiliai buvo pagaminti šiais metais tarp vasario 27 ir gegužės 16 dienos.

Bėda ta, kad inžinieriai nežino, kuriems automobiliams buvo sumontuota brokuota dalis, todėl remontui kviečiami visi tuo laikotarpiu pagaminti „Qashqai“.

„Nissan“ praneša, kad kvie visus nurodytu laikotarpiu pagamintų „Qashqai“ savininkus apsilankyti oficialiuose servisuose, kur brokuota dalis bus pakeista nemokamai. Gali būti, kad ne vienas atšaukiamas automobilis važinėja ir Lietuvos gatvėmis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius