Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 12

„Nissan Micra ELLE“ – pažangiausia moters draugė

Stilinga, žavi ir mylinti didmiestį. Toks apibūdinimas vienodai tinka tiek automobiliui „Nissan Micra“, tiek didžiausio pasaulyje tiražo madų žurnalo ELLE skaitytojai.
„Nissan Micra ELLE“
„Nissan Micra ELLE“ / Gamintojo nuotr.
  • „Nissan Micra ELLE“ skirta stilių išmanančiai, nepriklausomai, šiuolaikiškai moteriai;
  • Sudėtinis modelio vardas – pirmasis „Nissan“ ir ELLE partnerystės žingsnis;
  • Išskirtiniai ypatumai: panoraminis stiklinis stogas, išradingos technologinės detalės, naujos stilingos spalvos ir apdaila, subtilus ženklinimas;
  • Prekyboje nuo 2012 m. rudens.

Tiesą sakant, ši porelė taip puikiai dera, kad „Nissan“ ir ELLE sujungė jėgas ir sukūrė specialią šio populiaraus miesto automobilio versiją.

Paryžiaus automobilių parodoje pristatomas „Nissan Micra ELLE“, kuriuo prekiauti Europoje bus pradėta šį rudenį, pasižymi stilinga išvaizda, išmaniomis technologijomis ir ugninga dvasia. Tai tobulas veiklios, nepriklausomos, šiuolaikiškos moters aksesuaras.

„Tai daug daugiau nei ženklelis ant mašinos“, – sako Europos „Nissan“ vyriausioji rinkodaros vadovė Geraldine Ingham – „Micra“ ir ELLE sieja daugelis bendrų dalykų, nes šis automobilis ir žurnalas patinka labai panašioms pirkėjoms“.

Spartus gyvenimo tempas verčia labai užimtą šiandieninę moterį ieškoti būdų, kaip suderinti darbą, laisvalaikį, kaip rasti laiko šeimai, draugams, partneriui, tad jai reikia gero sąjungininko. Tas sąjungininkas yra „Nissan Micra ELLE“ – jis kasdien teiks moteriai nepamainomą pagalbą keliaujant po miestą.“

Manevravimas su „Micra“ itin paprastas, nes automobilis pasižymi, pavyzdžiui, geriausiu savo klasėje apsisukimo spinduliu. „Pure Drive“ technologijos variklis į aplinką išmeta labai mažai anglies dioksido, todėl automobilis yra draugiškas aplinkai.

„Nissan Micra ELLE“ sukonstruota pagal „Acenta“ modelį, o prie standartinės įrangos priklauso tokie privalumai, kaip automatinis oro kondicionierius, išmanusis raktas su užvedimo mygtuku, elektra šildomi ir užlenkiami durų veidrodėliai, pastovaus greičio palaikymo sistema ir greičio ribotuvas.

Tarp specialių dizaino ypatumų paminėtinas panoraminis stiklo stogas, chromo akcentai grotelių apačioje, chromuotos vidinės durų rankenėlės, lengvojo lydinio ratlankiai, rūko žibintai ir stogo aptakas.

Apie ryšį su ELLE subtiliai sufleruoja maži ženkleliai ant bagažinės durelių ir priekinių sparnų, logotipai ant priekinių grindų kilimėlių ir stilingos, ELLE ženklu pažymėtos priekinių slenksčių apdailos juostelės. Kai automobilis pasirodys prekyboje, klientės bus kviečiamos pasisemti naudos iš specialių „Nissan“ ir ELLE kartu rengiamų akcijų.

Klientės galės rinktis iš daugelio spalvų, įskaitant naująją „Cosmic Cobalt“ spalvą, o visi pavyzdžiai bus su nauju sėdynių audiniu. Papildomai galima užsisakyti pažangią „Nissan Connect“ palydovinę navigacijos ir informacinę-pramoginę sistemą.

„Nissan Micra ELLE“ automobilyje montuojami du varikliai: 1,2 litro 80 AG trijų cilindrų variklis arba 1,2 litro tiesioginio įpurškimo benzininis variklis su kompresoriumi (DIG-S), išvystantis 98 AG, tačiau CO2 išmetantis vos 99 g/km.

Abiejų variklių tarša tokia maža, kad jie atitinka „Nissan“ „Pure Drive“ ženklo reikalavimus, o šis ženklas suteikiamas tik patiems ekologiškiausiams „Nissan“ modeliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius