Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 03

„Nouvair“ koncepcija: retro stiliaus ir modernizmo mišinys ant keturių ratų

„Gray Design“ kompanijoje dirbantis Edwardas Grayus pristato neįprasto automobilio koncepciją. Pasakyti, ar tai – gražus, ar baisus automobilis sunku ir, sutikite, subjektyvu.
„Nouvair“ prototipas
„Nouvair“ prototipas / „Gray Design“ nuotr.

Dizaineris teigia, kad šį konceptą jis projektavo pagal 19-20 amžiaus Čekijos menininko bei dizainerio Alfonso Muchos išrastas linijas.

Kūrinio autorius neatskleidžia, koks variklis turėtų būti montuojamas šiame automobilyje, tačiau tai nėra taip svarbu – mažai tikėtina, kad bus sukurtas realus toks prototipas, o ką jau kalbėti net ir apie riboto leidimo gamybą.

Kai kuriems žmonėms šio automobilio galinė dalis bei arkos gali smarkiai priminti tarpukario laikais kurtų mašinų formas. Vienas iš pavyzdžių – „Bugatti Type 57“, turintis panašią „uodegą“.

Tuo tarpu kitiems ši mašina labiau primins dideliame karštyje stovėjusį bei nuo to išsilydžiusį plastmasinį automobilį. Kokia jūsų nuomonė apie šį kūrinį? Ar gamintojai kurdami automobilius turėtų žvelgti 70 metų atgal? O galbūt atvirkščiai – praeities tendencijas reikėtų pamiršti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius