Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 30

Nutekėjo oficialūs naujos kartos „Mazda 3“ eskizai

Iš „European Trademark Office“ institucijos buvo nutekinta informacija apie naujosios kartos „Mazda 3“. Tiesa, visa informacija yra tik grafinio pavidalo.
„Mazda 3“
„Mazda 3“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 „Mazda 3“ Mazda

Nuotraukos nėra labai kokybiškos, o jose matomos tik automobilio projekcijos iš priekio bei galo. Šonų kontūrai vis dar išlieka paslaptyje.

Akivaizdu, kad šis modelis, kaip ir naujosios kartos „Mazda 6“ bei CX-5, bus kuriamas pagal „Kodo – Soul of Motion“ dizaino kryptį. Automobilis išlaikys savo markės modeliams būdingas „besišypsančias“ priekines groteles, agresyvius žibintus.

Gamintojo nuotr./Mazda 3
Gamintojo nuotr./„Mazda 3“

2014-ųjų „Mazda 3“ modelyje gamintojas teoriškai turėtų montuoti naujus, pagal „SKYACTIV“ technologiją sukurtus variklius. Pažymėtina, jog „Mazda“ daug dėmesio skyrė šiems agregatams. Vietoje to, kad Japonijos kompanija investuotų į hibridinę technologiją, japonai nusprendė patobulinti įprastus vidaus degimo variklius. Dėl to, tiek dyzeliniai, tiek benzininiai „SKYACTIV“ agregatai, montuojami „Mazda 6“ modeliuose bei CX-5 visureigiuose pasižymi pakankamai dideliu naudingumo koeficientu, o tai suteikia gerą dinaminę charakteristiką bei sąlyginai mažas degalų sąnaudas.

Gamintojo nuotr./Mazda 3
Gamintojo nuotr./„Mazda 3“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius