Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 24

Kinijoje oficialiai atidengtas „Lamborghini“ visureigis „Urus“

Kinijoje vykstančioje automobilių parodoje italai „Lamborghini“ pristatė naujausią savo kūrinį – visureigį „Urus“. Nors tai tik koncepcinis modelis, neabejojama, kad po trijų ar penkių metų nuo konvejerio pradės riedėti keturviečiai padidintu pravažumu pasižymintys „Lamborghini“ automobiliai.
„Lamborghini Urus“
„Lamborghini Urus“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Lamborghini

Karinga jaučio dvasia pasižymintis „Urus“ – legendinio LM002 įpėdinis. Jis bandys pirkėjus sužavėti agresyviu stiliumi, kurį sukuria LED žibintai, ant bagažinės dangčio montuojamas oro aptakas, galinis difuzorius ir 4 vamzdžių išmetimo sistema. „Urus“ galės pasigirti ir reguliuojama pakaba, 24 colių ratlankiais bei matine aliuminio apdaila.

Visureigio viduje prabangų stilių pabrėžia odiniai apmušalai, anglies pluošto elementai. Tiek sėdintieji priekyje, tiek gale galės naudotis lietimui jautriais ekranais. Viskas kaip praities filmuose apie ateitį.

Skelbiama, kad „Urus“ variklis išvystyto 440 kW galią. Jis komplektuojamas su automatine dviejų sankabų pavarų dėže ir nuolatine visų varančių ratų pavara. Gamintojai žada, kad naujojo visureigio emisijos bus mažiausios, lyginant su kitais panašiais automobiliais. Italai, turbūt, kalba apie „Porsche Cayenne“ ar būsimus „Bentley“ ir „Maserati“ visureigius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius