-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 27

Paryžius 2012. Pirmasis priekiniais ratais varomas BMW – „Concept Active Tourer“

Dabar BMW gerbėjai turėtų labai nusiminti. Į Paryžių atkeliavę bavarai visam pasauliui pristatė pirmą istorijoje tik priekiniais ratais varomą automobilį su BMW ženkleliu – tai „Concept Active Tourer“.
BMW Concept Active Tourer
BMW Concept Active Tourer / Gamintojo nuotr.

Jei manote, kad tai pasaulio pabaiga, skaitykite toliau ir suprasite, kad viskas gali būti dar blogiau. Kiek puikių šešių cilindrų eilėje variklių pagamino BMW? Visą eilę. Bet „Active Tourer“ viską nurėžia perpus – jis turi vos trijų cilindrų variklį.

Galios ir sukimo momento trūkumą kompensuoja į pagalbą atskubėjęs elektros variklis, kuris minta automobilio akumuliatoriuose saugoma elektros energija. Ja galima pasipildyti ir laidu. Tai, ponios ir ponai, tikras „Plug-In Hybrid“. Visai kaip naujausias „Prius“…

Na gerai, nėra viskas taip blogai. Matydami kaip visa automobilių rinka keliauja septynmyliais žingsniais į ekologijos glėbį, BMW negalėjo pasielgti kitaip. Kuo jie prastesni? Niekuo. Jie pasiryžę įrodyti, kad jie ne tik neprastesni, bet ir gabesni už visus kitus.

Kad ir šio „Concept Active Tourer“ – arba, kaip jį vadina patys BMW, CAT – dizainas. Jis, mūsų nuomone, tikrai vykęs. Šiaip jau kubą primenančios kėbulo formos įvystytos į dinamiškas ir išvaizdžias linijas. Priekinė automobilio dalis – tikrai BMW. Kaip ir galinė. Juk šiuos žibintus jau matėme naujuose 3 ir 5 serijos automobiliuose. Ir spėjome juos pamilti.

Bet, kad ir koks CAT yra puikus, mums dar prireiks šiek tiek laiko atsipeikėti. Priekiniais ratais varomas BMW automobilis su trijų cilindrų varikliu. Štai tau...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius