Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 09 28

Paryžius 2012. Studentų sukurta „Espera Sbarro Eight“ koncepcija sužavėjo visus parodos svečius

Štai jums ir studentai. Ketvirto Paryžiaus automobilių parodos paviljono kampe stovintis „Espera Sbarro Eight Concept“ automobilis – „Montbeliard“ dizaino mokyklos absolventų darbas. Pagaminkite jį!
„Espera Sbarro Eight“ koncepcija
„Espera Sbarro Eight“ koncepcija / Gamintojo nuotr.

Po impozantišku variklio dangčiu slypi ne koks elektros variklis ir litro dydžio dyzelinis generatorius. Studentai išmano kas kelia geras emocijas ir už priekinių ratų įmontavo iš „Maserati“ pasiskolintą V8 variklį. Skolinosi iš jų žinodami, kad jį kūrė ne kas kitas, o „Ferrari“.

Šis automobilis pagamintas kaip puiki reklaminė medžiaga pristatyti įvairiausias salone sumontuotas technologines naujoves. Tai ir navigacinė sistema, internetas, elektroninė knygų skaityklė, tiesioginės skaitmeninio radijo transliacijos ir net namų kinas. Keleiviams.

Čia rasite ir „Parrot Asteroid Smart“ automobilio radijo imtuvą su „Android“ operacine sistema. Ekranas – 6,2 colių dydžio, beveik kaip „Samsung Galaxy Tab“. Bet išmeskite visas tas elektronines nesąmones iš salono ir jums liks unikalaus, puikaus dizaino automobilis su tikra itališka širdimi.

Gamintojo nuotr./Espera Sbarro Eight koncepcija
Gamintojo nuotr./„Espera Sbarro Eight“ koncepcija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius