Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 01

Paryžius. Karštas „Ford Focus ST“ (nuotraukos)

Paryžiaus automobilių parodoje „Ford“ stendas buvo puikiai pastebimas. Ryškiai švietė mėlyni ovalai, o ir automobilių buvo gausu – beveik visų įmanomų komplektacijų „Fiesta“, „Focus“, „C–Max“ ar „Mondeo“. O kur dar visi „žali“ automobiliai.
Paryžius. „Ford Focus ST“ konceptas
Paryžius. „Ford Focus ST“ konceptas / Tomo Digaičio/15min.lt nuotr.

Labiausiai akį traukianti „Ford“ premjera buvo karščiausias ir galingiausias jų hečbekas „Focus ST“. Primename, kad dėl griežtėjančių aplinkos apsaugos reikalavimų „Ford“ iki 2011 metų nutraukia šiuo metu gaminamą „Focus ST“.

Paryžiuje „Ford“ pristatytas „Focus ST“ tėra tik konceptas – ne gamybai parengta versija. Jos, deja, reikės palaukti iki 2012 metų. Bet ar verta taupyti pinigus ir laukti premjeros – galima nuspręsti žiūrint į šio koncepto nuotraukas.

Jau dabar aišku koks variklis bus montuojamas. Tai 2,0 litro 247 Ag naujas variklis su turbina. Jis pakeis iki šiol „ST“ modelyje naudotą 2,5 litro „Volvo“ konstrukcijos penkių cilindrų motorą.

Beje, pradedant nuo šio modelio, visi ST serijos „Ford“ bus gaminami naujoje gamykloje. Tikriausiai dėl šios priežasties ir premjeros teks palaukti ilgiau nei metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius