Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 29

Atskleistas KIA flagmanas, konkuruosiantis su europiečių limuzinais – K9

Praėjus vos kelioms valandoms po to, kai interneto platybėse išplito filmuota vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuotas K9 modelis, KIA atskleidė oficialias jo nuotraukas.
Kia K9
Kia K9
Temos: 1 KIA

Šis naujas Pietų Korėjos automobilių gamintojo kūrinys rinkoje turėtų pasirodyti jau vasarą.

Kuo ypatingas šis modelis? Ogi vien jau tuo, kad tai pirmas KIA galu varomas modelis. Ir pirmasis automobilis, kuriuo šis Pietų Korėjos gamintojas planuoja lįsti į agresyvią prabangių sedanų rinką. Daugelis turbūt pastebės, kad kai kurie jo dizaino elementai primena BMW, ypač 7 serijos modelius.

KIA kol kas nepateikė tikslių techninių naujojo modelio detalių, tačiau galima daryti prielaidą, jog K9 architektūrinius ir mechaninius sprendimus „pasiskolins“ iš „Hyundai Genesis“. Tai reiškia, kad jis tikriausiai turės 3,6 litrų V6 variklį ir 4,6 l bei 5,0 l V8 variklius.

VIDEO: KIA K9 (1/2)

Gamintojas kol kas neatskleidė, kuriose rinkose bus galima įsigyti KIA K9. Jeigu tarp jų bus ir Europa, laukia įdomus korėjiečių karas su šiame žemyne kaip inkstas taukuose įsitaisiusiais vietiniais gamintojais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius