-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 04 06

Septynvietis „Nissan Qashqai“

„Nissan" gamintojai planuoja šių metų Londono (Jungtinė Karalystė) automobilių parodoje pristatyti septynvietį „Nissan Qashqai" modelį.
Septynvietis „Nissan Qashqai“
Septynvietis „Nissan Qashqai“ / Gamintojo nuotr.
Septynviečio „Nissan Qashqai" ratų bazė, lyginant su penkiaviečiu, yra 135 mm didesnė, kai tuo tarpu automobilio ilgis padidėjo papildomai 211 mm, o plotis - 38 mm. Bendroji masė taip padidėjo 100 kg. Dvi papildomos sėdynės yra nesunkiai sulankstomos ir jų vietoje gali atsirasti daugiau erdvės bagažui. Keleiviai, kurių ūgis neviršija 160 cm, turėtų pakankamai patogiai įsitaisyti trečioje sėdynių eilėje. „Nissan" gamintojai planuoja pasiūlyti 4 variklių versijas: benzininius 1,6 l darbinio tūrio 114 AG ir 160 Nm sukimo momentu, 2 l 140 AG ir 200 Nm bei dyzelinius 1,5 l „dCi" 107 AG ir 240 Nm sukimo momentu ir variklių gamą vainikuosiantį 2 l „dCi" „Bosch" pjezoelektrinės sistemos valdomą kuro įpurškimo sistemą turintį agregatą, kuris išvystys 150 AG ir pasieks 350 Nm sukimo momentą. 1,6 l darbinio tūrio varikliai bus komplektuojami su 5 greičių mechaninėmis, 2 l motorai su 6 greičių mechaninėmis pavarų dėžėmis. Taip pat bus galimybė 4WD 2 l „dCi" versiją pasirinkti su 6 greičių automatinėmis bei 4WD 2 l benzininę versiją su CVT tipo pavarų dėžėmis. Dabartinis „Nissan Qashqai" penkiavietis modelis itin populiarus - nuo jo pasirodymo rinkoje jau parduota 170 tūkstančių automobilio vienetų. „Nissan" gamintojai planuoja įdarbinti trečią pamainą dabartinėje Sanderlando (Jungtinė Karalystė) gamykloje, kadangi didės gamybos apimtys ir yra svarbu, jog pasiūla galėtų atitikti populiarių automobilių paklausą. „Nissan" gamintojai greitu metu planuoja pakeisti dabartinį pirmosios kartos „Murano" modelį ir septynvietis „Qashqai" kol kas „Nissan" gerbėjams gali tapti alternatyviu pasirinkimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius