Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 14

Peiliu prieš automobilį: vilnietei remontas kainuos 12 000 litų

Lietuvoje vairuoti mašiną nuleidžiamu stogu trukdo ne tik nedraugiškas klimatas, bet ir piktavaliai pavyduoliai.
Kabrioleto vairavimas teikia daug džiaugsmo, tačiau mūsų šalyje netrūksta piktavalių ir pavyduolių.
Kabrioleto vairavimas teikia daug džiaugsmo, tačiau mūsų šalyje netrūksta piktavalių ir pavyduolių. / Photos.com

Išskirtinį amerikinį kabrioletą Toyota Camry Solara vairuojanti vilnietė Gryta B. susiėmė už galvos pamačiusi, kaip atrodo prie namų stovinčios mašinos nuleidžiamas brezentinis stogas.

„Matosi, kad buvo panaudotas peilis – prapjauta ir dar šiek tiek praplėšta“, – trečiadienį pasakojo 15min.lt pašnekovė.

Kieme prie savo namų sostinės Žirmūnų mikrorajone mašiną statanti jauna moteris svarstė, jog vargu ar kas nors sąmoningai norėjo pakenkti būtent jai.Jeigu ne draudimas, turbūt būčiau išprotėjusi, – prisipažino nukentėjusi vairuotoja.

„Mašina mėlyna, o stogas – šviesus. Matyt, kažkas ėjo ir jam tiesiog užkliuvo. Kažkoks paaugliškas kvailumas, nes net nebandyta nieko pavogti“, – sakė 2006 metų laidos kupė kabrioleto savininkė.

Vairuotoja jau spėjo pasidomėti, kiek kainuos suniokotos mašinos remontas. „Jeigu ne draudimas, turbūt būčiau išprotėjusi. Vis tiek susinervinau, nes įsivaizduoju, kad remontas apie 12 tūkstančių litų kainuos“, – sakė vilnietė ir pridūrė, jog remontas nebus brangesnis už patį automobilį, kurį vertina 60 tūkst. litų.

Šiuo atveju svarbu ne vien pinigai: ne kiekvienas net patyręs meistras sumotų, nuo ko pradėti, jei savo dirbtuvių kieme pamatytų kabrioletą Camry Solara supjaustytu stogu.

„Dar ir aš nežinau, kaip tai darysime. Greičiausiai reikės keisti visą stogą. Jau kreipiausi į įmonę Tauragėje, kurioje pirkau šį automobilį. Tikriausia jie užsakys naują brezentą. Dar vasarą pardavėjai mane buvo įspėję, kad jei kas nutiktų, kreipčiausi į juos, nes Lietuvoje tokias mašinas nelabai kas taiso“, – pasakojo kabrioleto savininkė.

Mergina minėjo, kad prieš pirkdama šią mašiną buvo nuvariusi į firminį Toyota servisą uostamiestyje, kurio meistrai neslėpė pirmą kartą matantys tokį ratuotą bestogį aparatą.

Beje, kaip vilnietė Gryta tapo šio išskirtinio automobilio vairuotoja? „Tiesiog man labai patinka mėlyna spalva ir graži mašina!“ – moteriškai paaiškino Toyota Camry Solara šeimininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius