Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 15

Pirmos naujosios „Volkswagen Jetta“ nuotraukos

Pasirodžius šeštosios kartos „Volkswagen Golf“ buvo tik laiko klausimas, kada pasirodys ta pačia platforma paremta „Volkswagen Jetta“. Ir štai mes jau turime šviežių nuotraukų!
„Volkswagen Jetta"
„Volkswagen Jetta"

Nuotraukose pateikiame „VW Jetta“, skirtą Šiaurės Amerikos rinkai. Europinis modelis neturėtų labai skirtis – tikėtina, kad šiek tiek skirsis priekiniai ir galiniai žibintai.

„Volkswagen Jetta“
„Volkswagen Jetta“

Automobilio dizainas kurtas pagal šiuo metu visiems VW modeliams bendrą stilių. Tačiau naujoji „Jetta“ labiau skirsis nuo „Golf“. Aštresnės šoninės linijos, platesnės ratų arkos, nauji žibintai – automobilio nesupainiosi su niekuo, tai tikras „Volkswagen“. VW tikisi, kad „Jetta“ modelį rinksis prabangesnio, komfortabilesnio automobilio ieškantys pirkėjai.

Naujosios „VW Jetta“ salone – puikiai pažįstamas braižas. Patogūs, tvarkingi ir puikiai pasiekiami prietaisai bei etalonu tapusi vokiška surinkimo kokybė.

Lietuvoje populiarus „Jetta“ modelis žada ūgtelėti tiek į ilgį, tiek į plotį. Automobilis bus 4,64 metro ilgio, beveik devyniais centimetrais ilgesnis už dabar gaminamą modelį. Keleiviams bus skirta daugiau vietos salone, padidės ir bagažinė.

„Volkswagen Jetta“
„Volkswagen Jetta“

Šiais metais pasirodysiančiame modelyje bus montuojami puikiai žinomi dyzeliniai ir benzininiai varikliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius