-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 14

Pirmosios oficialios įspūdingojo kabrioleto „Wiesmann Spyder“ nuotraukos

„Wiesmann“ – mažai žinomas Vokietijos automobilių gamintojas. Ne kiekvienais metais išleisdamas naujus modelius, šis gamintojas kaskart sugeba nustebinti automobilių mėgėjų visuomenę savo automobiliais. „Spyder“ – ne išimtis.
„Wiesmann Spyder“
„Wiesmann Spyder“ / Gamintojo nuotr.

Visų pirma – pora dalykų, kurių „truks“ „Wiesmann Spyder“ automobilyje. Tai – priekinis stiklas ir šoninės durelės. Prieš kurį laiką jau svarstėme, kaip turėtų atrodyti automobilis be priekinio stiklo (žr. susijusius straipsnius) ir štai – tokį jau turime!

„Spyder“ naudos BMW pagamintą 4 litrų darbinio tūrio V8 variklį, išvystantį net 420 AG. Tai – įspūdingi skaičiai, ypač turint galvoje automobilio svorį, kuris nesieks nei tonos.

Iki 100 km/h naujausias „Wiesmann“ kabrioletas bėgėsis beveik per 4 sekundes, o maksimalus jo greitis – apie 300 km/h. Vis dėlto, kaip ten bus su priekiniu stiklu? Įdomu būtų išbandyti tokį automobilį. Ir ypač – važiuoti su juo autostradoje...

„Wiesmann“ atstovai teigia, kad dar nenusprendė, kada išleis šį kūrinį į automobilių pardavėjų rankas. Taip pat nepaskelbė ir jo kainos. Net ir jo duomenys nėra visiškai tikslūs – visur yra žodis „apie“. Na, išskyrus variklio galią. Bet kokiu atveju, tai – vienetinis automobilis, kurį būtų smagu išvysti ir Lietuvos gatvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius