Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 27

„Porsche 911 GT3 Cup“

„Porsche“ pristatė naujausią pasiūlymą lenktynininkams – „911 GT3 Cup“. Gatvėse jo nepamatysime, bet lenktynių trasose taps vienu populiariausių automobilių.
„Porsche 911 GT3 Cup“
„Porsche 911 GT3 Cup“ / Gamintojo nuotr.

Naujausias lenktyninis „Porsche“ pagamintas pagal savo brolį, skirtą keliams, „911 GT3 RS“. Naudojamas tas pats opozicinis 3,8 litro šešių cilindrų variklis. Jis, kaip ir visose 911 modelio mašinose, sumontuotas pačiame gale.

„GT3 Cup“ kėbulas yra beveik identiškas RS modeliui. Skiriasi tik galinės arkos – jos lenktyninėje mašinoje platesnės beveik penkiais centimetrais. Atitinkamai platesnės galinės padangos.

3,8 darbinio tūrio opozicinis variklis, palyginti su RS, turi lygiai tiek pat galios – 450 AG, tačiau yra 30 AG galingesnis už praeitos kartos „Cup“ modelio variklį.

Lenktyniniam automobiliui – lenktyninė pavarų dėžė. Šešių pavarų sekvencinė dėžė jau tapo standartu ne tik „Porsche“, bet ir kone visiems trasoje matomiems modeliams.

Tikslių greičio skaičių „Porsche“ neskelbia, bet 1 202 kg sveriantis automobilis su 450 AG bus tikrai greitas. O žinant, kaip „Porsche“ talentingai geba sureguliuoti pakabą, automobilis bus greitas ne tik tiesiojoje.

Pirmiems klientams apie 400 tūkst. litų kainuojantis automobilis bus pristatytas kitų metų pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius