Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 04 20

„Porsche Panamera“ – jau greitai pardavimo salonuose

Šių metų balandžio mėn. 20-28 d. vykstančioje tarptautinėje Šanchajaus (Kinija) automobilių parodoje oficialiai pristatytas „Porsche Panamera“. Ištikimiausi gerbėjai kiek ankščiau galėjo išvysti modelio kėbulo fragmentus, o vėliau ir pirmąsias interjero nuotraukas.
„Porsche Panamera“ – jau greitai pardavimo salonuose
„Porsche Panamera“ – jau greitai pardavimo salonuose / Gamintojo nuotr.
Anot gamintojų, pristatydami „Panamera“ jie žengė į visiškai naują segmentą, taip išplėsdami savo siūlomų modelių gamą. Debiuto metu sportiškas automobilis komplektuojamas su 8 cilindrų, 400 arba 500 AG galią išvystančiais varikliais. Abu variantai galės būti sujungti su galinių arba visų varomų ratų sistemomis. Kiek vėliau planuojama pasiūlyti ir 6 cilindrų motorą bei hibridinę modelio versiją. Žvelgiant į automobilio saloną, įspūdį palieka masyvi priekinė konsolė, besitęsianti ir tarp galinių sėdynių. Interjero apdailai galima pasirinkti vieną iš 13 odos spalvų derinių. Taip pat būsimiems pirkėjams bus siūlomas vienas iš 7 prabangiai atrodančių medžio arba anglies pluošto apdailos variantų. „Porsche Panamera“ Vokietijos automobilių pardavimo salonuose turėtų pasirodyti šių metų rugsėjo mėn. 12 d. Belieka sulaukti debiuto ir pažiūrėti kaip naująjam modeliui seksis konkuruoti su tokiais segmento varžovais kaip „Mercedes-Benz CLS“ bei ateityje pasirodysiančiais „Aston-Martin Rapide“ ir „Audi A7 2+2“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius