Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 18

„Porsche“ vairuotojams – unikalūs mobilieji telefonai

Vokietijoje gaminami prabangūs sportiniai automobiliai „Porsche“ jau seniai garantuoja prestižinį statusą savo savininkams, tačiau šios firmos dukterinė kompanija „Porsche Design“ siūlo dar labiau jį sustiprinti nauju aksesuaru – specialaus dizaino mobiliuoju telefonu, kurį galės įsigyti tik „Porsche“ savininkai.
Telefonas „P'9522 BLACK“
Telefonas „P'9522 BLACK“ / Gamintojo nuotr.

„Porsche Design“ sukurtas naujausias telefonas „P'9522 BLACK“ pirmą kartą buvo pristatytas Singapūre, kuriame šiuo metu „Porsche“ automobilius vairuoja tik apie 1 600 žmonių.

Šis aparatas, kainuojantis 2 280 Singapūro dolerių (4151 litą), yra maždaug tris kartus brangesnis, negu kiti šiame Pietryčių Azijos mieste populiarūs prestižiniai mobilieji telefonai „Blackberry“ ir „Iphone“.

Tačiau „P'9522 BLACK“ platintojai tikisi, kad šie telefonai bus populiarūs Singapūre ir Azijos Ramiojo vandenyno regione, kuriame, pasak žurnalo „Forbes“, praeitais metais milijardierių pagausėjo 80 procentų.

„Porsche Design“ prekybiniam ženklui labai gerai sekasi Azijoje, Rusijoje ir Artimuosiuose Rytuose, o mūsų gaminiai, ypač mobilieji telefonai, Azijoje yra labai populiarūs“, – sakė Samy Redjebas, kompanijos „Brand Lab“ verslo direktorius.

Ši firma yra vienintelė įgaliotoji „Porsche Design“ mobiliųjų telefonų platintoja keliose Azijos šalyse, tarp jų Kinijoje ir Singapūre.

Daugiausiai vyrams skirtų prabangių gaminių prekinį ženklą „Porsche Design“ 1972 metais įsteigė Ferdinandas Alexanderas Porsche, legendinio automobilio „Porsche 911“ dizaineris.

Pasak S.Redjebo, norintiems dar labiau išsiskirti ir turintiems pakankamai pinigų „Porsche Design“ kuria dar vieną naujieną – prabangią jachtą, kuri taip pat bus pirmiausiai pristatyta Azijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius