Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 01

Princas Williamas su savo išrinktąja vestuves užbaigė pasivažinėjimu tėvo paskolintu „Aston Martin DB6 Volante“

Karaliai ir princesės retai kada patys sėda už vairo. Na, nebent kur atokioje viloje (Karalienė Elizabeth II mėgsta atokioje viloje Škotijoje pasivažinėti savo „Land Rover Defender“ visureigiu). Na, bet Princas Williamas su savo išrinktąja Kate Middleton ryškiausias šių metu vestuves paliko įsitaisę priekinėse „Aston Martin DB6“ sėdynėse.
Princas Williamas ir jo išrinktoji Kate Middleton vestuves paliko „Aston Martin DB6 Volante“ automobiliu
Princas Williamas ir jo išrinktoji Kate Middleton vestuves paliko „Aston Martin DB6 Volante“ automobiliu / „Scanpix“ nuotr.

Gražiai išpuoštas automobilis dar 1969 metais buvo dovanotas Princui Charlesui. Tai Seišelių mėlyna spalva nudažytas antros kartos  „Aston Martin DB6 Volante“ sportinis automobilis. Jį Princui padovanojo jo mama – Karalienė Elizabeth II.

Keletas įdomių detalių: būtent šis egzempliorius pačių „Aston Martin“ mechanikų buvo modifikuotas, kad galėtų būti varomas alkoholio pagrindu gaminamu kuru, pavyzdžiui, bioetanoliu (pagamintu iš karališkų vynuogių ar pan.). Tiesa, jis nuo to netapo ypač žaliu – jo kuro sąnaudos siekia apie 20 l/100 km.

Taip pat atkreipkite dėmesį į didelį „L“ ženklą automobilio priekyje. Didžiojoje Britanijoje taip žymimi „Mokomieji“. Pasirodo, Princas Williamas dar tik mokosi vairuoti.

Beje, žinote, kokius automobilius vairuoja Williamas ir Kate, kai į juos nenutaikyti visi pasaulio objektyvai? Princas vairuoja „Audi S4“, o Kate – „Audi A3 Sportback“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius