Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 03

Žinomos kai kurios naujo „Audi RS6“ techninės savybės

Ankstesnė „Audi RS6“ karta pasižymėjo tuo, kad iš išorės, buvo kuklus ir beveik niekuo neišsiskiriantis automobilis. Panašu, kad „Audi“ nutarė pratęsti šią tradiciją ir naujasis RS6 atrodys beveik taip pat, kaip ir paprasta A6.
Audi logotipas
Audi logotipas

Nepaisant to, kad išorė neiššaukianti, tačiau po variklio dangčiu tūnos tikrai ne pats tyliausias variklis. Ankstesnė karta naudojo V10 variklį su dviem turbinom, kurį „Audi“ montavo į R8, o „Lamborghini“ – į „Gallardo“, modelius. Naujasis RS6 gaus naują širdį. Po variklio dangčiu turėtų būti montuojamas 4,0 TSI variklis, kurio galia gali būti nuo 420 iki 520 arklio galių.

Nors oficialiai „Audi“ naujojo galiūno ir neparodė, tačiau internete jau galima rasti nuotraukų, kurias perdarė „Photoshop“ programos meistrai. Žvelgiant į jas, tikėtina, kad nuo produkcijai skirto modelio, kompiuteristai nuklydo nedaug.

Tačiau kaip iš tikrųjų atrodys naujasis RS6, galime tikėtis išvysti šių metų Paryžiaus automobilių parodoje. O prekyboje šis automobilis turėtų pasirodyti jau kitąmet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius