Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 01

Prognozės pasitvirtino: BMW ir „Toyota“ keisis varikliais

Kaip pranašavome anksčiau (žr. susijusius straipsnius), „Toyota“ ir BMW pradėjo glaudų bendradarbiavimą. Pirmieji jo vaisiai – „Toyota“ modeliai su BMW dyzeliniais varikliais, o BMW – su „Toyota“ hibridinėmis technologijomis.
„Toyota EV“ logotipas
„Toyota EV“ logotipas / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 „Toyota“ BMW

Šį sandorį vartotojai pajus 2014-ųjų pabaigoje – tų metų pradžioje, teigia kompanijų atstovai, prasidės BMW 1,6 ir 2 litrų darbinio tūrio dyzelinių variklių tiekimas japonams.

Tiek „Toyota“, tiek BMW sandorį vadina „vidutinio amžiaus arba ilgalaikiu“. Tai turėtų abiems kompanijoms išeiti į naudą – „Toyota“ pati pirmoji pradėjo taikyti hibridinę technologiją serijiniams automobiliams ir šiuo metu yra neabejotina to lyderė visame pasaulyje, o BMW gamina kone geriausią pasaulyje galios ir degalų sąnaudų santykį turinčius dyzelinius variklius.

Vieni iš patikimiausių automobilių pasaulyje gaus puikius dyzelinius variklius. Viena iš stipriausią įvaizdį turinčių kompanijų – aukštesniame lygyje nei konkurentai šiuo metu esančias hibridines technologijas. Abipusė nauda? Automobilių tobulumo atžvilgiu – be abejonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius