Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 09 01

„Renault Citan“! Ne... „Mercedes-Benz Kangoo“! Irgi ne...

Prancūzai ir vokiečiai susivienijo automobilių gamyboje. „Renault“ nuo šiol bendradarbiauja su „Mercedes-Benz“ ir šios sąjungos rezultatai netrukus riedės gatvėmis.
Mercedes-Benz Citan
Mercedes-Benz Citan / Gamintojo nuotr.

„Mercedes-Benz“ pristato savo nedidelį krovininį automobilis „Citan“, kuris yra tiesiog „Renault Kangoo“ su MB ženkleliu priekyje. Naujasis „Citan“ prekyboje pasirodys jau šį rugsėjį ir tikimasi, padidins „Mercedes-Benz“ krovininių automobilių pasirinkimo galimybes. Tačiau viskas ką galima pasakyti apie „Citan“, visiškai atitinka tai, kas buvo kalbama apie „Renault Kangoo“.

„Citan“ yra nedidelis krovininis automobilis, kuris pritaikytas darbui mieste. Automobiliui bus montuojami nedidelio litražo, ekonomiški, tačiau puikiai darbui pritaikyti varikliai. Pirkėjai galės rinktis vieną 114 arklio galių, 1,2 l turbina aprūpintą benzininį variklį, arba 1,5 l turo dyzelinį agregatą, kuris bus 75, 90 arba 110 arklio galių.

Jeigu kalbėtume apie kainą, tai „Citan“ už savo brolį dvynį „Kangoo“ bus brangesnis beveik 2500 litų. Pradinė bazinės versijos kaina prasideda nuo 50500 Lt. Kalbama ir apie tai, kad šis automobilis gali patekti ir į Amerikos rinką. Tačiau tai dar nepatvirtina.

O čia nuotaikingas filmukas pristatantis „Renault“ ir „Mercedes-Benz“ partnerystę. Veikėjai kalba, kad jų bendradarbis nuo šiol vairuoja „Mercedes-Benz“. Vėliau jis atvažiuoja ir... Pamatysite patys su kuo.

VIDEO: Die Wahrheit über den Citan von Renault

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius