Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 29

„Renault Espace“ tapo vokiečių žurnalo „Autoflotte“ apdovanojimų laureatu

„Renault Espace“ modelį vokiečių žurnalo apie automobilius „Autoflotte“ skaitytojai išrinko mėgstamiausiu importiniu daugiaviečiu vienatūriu.
Renault Espace
Renault Espace / Gamintojų nuotr.

Vokiško profesionalaus nepriklausomo žurnalo apie automobilius „Autoflotte“ skaitytojai rinko savo mėgstamiausius automobilius keturiolikoje kategorijų.

Mėgstamiausių automobilių rinkimuose dalyvavo beveik 4 700 žurnalo „Autflotte“ skaitytojų, kurie nuo gruodžio mėn. iki kovo mėn. vidurio už jiems patinkančius modelius galėjo balsuoti interneto svetainėje (www.autoflotte.de) arba elektroniniu paštu. Kiekvienoje automobilių kategorijoje buvo atskirai apdovanojamas vokiškas modelis ir užsienio gamintojų modelis.

Šis „Renault Espace“ apdovanojimas – jau antrasis Vokietijos automobilių mėgėjų įvertnimas. 2008 m. gruodžio mėn. „Espace“ modelis pelnė vieno žymiausių Vokietijos automobilių žurnalų „AutoZeitung“ apdovanojimą „AutoTrophy“ importinių daugiaviečių vienatūrių klasėje. „Espace“ modelį žurnalas „AutoZeitung“ apdovanojo vienuoliktą kartą iš eilės.

„Renault Espace“ šeimyninis vienatūris yra patogus ne tik naudoti kasdien, tačiau ir keliaujant. Jis aprūpintas septyniomis individualiomis sėdynėmis, iš kurių galinės gali būti lengvai pritaikomos prie kiekvieno poreikių bei sulankstomos taip, kad būtų patogu vežti didelį krovinį. Modulinė sėdynių konstrukcija su automatiniu fiksavimu užtikrina galimybę salono vidų keisti pagal kiekvieno poreikius. „Renault Espace“ yra apdovanotas aukščiausiu penkių žvaigždučių "Euro NCAP" įvertinimu. Automobilis tyra aprūpintas šešiomis arba aštuoniomis oro pagalvėmis, ESP sistema bei sustiprinta kėbulo konstrukcija.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius