-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 09

„Renault Initiale Paris Concept“ – futuristinis „Espace“?

Prancūzijos automobilių kompanija „Renault“ Frankfurto parodoje netrukus pristatys galimą užuominą apie naujos kartos „Espace“. „Initiale Paris Concept“ – tokiu paryžietišku vardu pavadintas šis violetinis prototipas.
„Renault Initiale Paris Concept“
„Renault Initiale Paris Concept“ / „Renault“ nuotr.

Pirmosios šio automobilio nuotraukos, panašu, kad nutekėjo be gamintojo leidimo. Nors ir oficialios informacijos apie šį kūrinį nėra (žinomas tik pavadinimas), tikėtina, kad tai – „Renault“ žvilgsnis į netolimą ateitį.

Paskutinės kartos „Espace“ buvo gaminamas nuo 2003-iųjų, o per  dešimtį metų jis praktiškai nesikeitė. Tikėtina, kad per kelis artimiausius metus prancūzai pristatys ir serijinę šio modelio versiją.

„Initiale Paris“ žodžiai bus priskiriami tik aukščiausio lygio (prabangiausią) įrangą turintiems automobiliams. Gamintojo teigimu, pirmieji modeliai su tokiais žodžiais pavadinime debiutuos kitais metais.

„Initiale Paris Concept“ yra šeštasis dabartinio „Renault“ dizaino vadovo Laurenso van den Ackerio sukurtoje „Circle of Life“ automobilių serijoje. Prieš tai buvo pristatyti tokie konceptai, kaip „DeZir“, „Twin‘Run“, „R-Space“.

Renault nuotr./Renault Initiale Paris Concept
„Renault“ nuotr./„Renault Initiale Paris Concept“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius