-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 06

„Renault“ padės integruotis neįgaliesiems

„Renault“ pradeda bendradarbiavimą su asociacija ARPEJEH ir padės neįgaliesiems žmonėms įsidarbinti. Automobilių gamintojas žada, kad bus įdarbinti jauni žmonės, kuriems reikia darbo, o jų kvalifikaciją kels specialiais apmokymais.
„Renault“ padės integruotis neįgaliesiems
„Renault“ padės integruotis neįgaliesiems / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Renault“

„Renault“ apmokys darbuotojus naudotis naujausiomis technologijomis, kurios susijusios su automobilių gamyba ir automobilių verslu.

Gamintojo nuotr./„Renault“ padės integruotis neįgaliesiems
Gamintojo nuotr./„Renault“ padės integruotis neįgaliesiems

Gruodžio 3–ąją minima tarptautinė žmonių su negalia diena. Būtent šią dieną „Renault“ pasirašė bedradarbiavimo sutartį su ARPEJEH asociacija. Ši sutartis neapsiriboja tik jaunimo apmokymo ir įdarbinimo galimybėmis, tačiau ir paskatinimas kitoms įmonėms eiti tokiu keliu.

Perspektyvus, tačiau negalią turintis jaunimas vis dažniau susiduria su barjerais, kurie trukdo jiems įsidarbinti. Todėl tokie dideli koncernai kaip „Renault“, gali būti pavyzdys, kad tokių žmonių apmokymas ir įdarbinimas yra teisinga kryptis.

Toks „Renault“ žingsnis nėra pirmasis atkreipiant dėmesį į neįgalius žmones. Tai vienintelis Europoje automobilių gamintojas, kuris gamina automobilius pritaikytus specialiai neįgaliųjų transportavimui. Keturi „Renault“ gaminami modeliai Logan, Kangoo, Trafic ir Master yra specialiai pritaikomi neįgaliųjų poreikiams, įrengiant specialias sėdynes ir pagalbines sistemas patekti į automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius