Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 12

„Renault“ ruošiasi Ženevos automobilių parodai

Naujieji „Renault Scenic” ir „Grand Scenic” bus plačiau pristatyti kovo mėn. Vyksiančioje Ženevos automobilių parodoje kartu su „Scenic XMOD” lengvuoju visureigiu.
„Renault Scenic XMOD“
„Renault Scenic XMOD“ / Gamintojo nuotr.

„Renault Scenic” ir „Grand Scenic” atnaujinimas

Po „Scenic XMOD” pristatymo, „Scenic” ir „Grand Scenic” buvo atnaujinti pagal naujuosius „Renault” dizaino bruožus. Priekyje esatis „Renault” logotipas yra didesnis, sumontuotas ant blizgaus juodo fono, jis pabrėžia naujas groteles. Elegantiškos linijos ir aukštos kokybės medžiagos sustiprina dinamiškumą.

Valdymo skydelio išlinkiai pabrėžia navigacijai ir pramoginei sistemai skirtą erdvę bei TFT ekraną, kuriame vaizduojamą informaciją galima pritaikyti pagal savo poreikius. Priklausomai nuo modelio montuojama „Bose” garso sistema pasižymi klasėje pirmaujančia garso kokybe. Nuo 1996-ųjų „Scenic“ modelis yra geriausiai Europoje parduodamas automobilis savo segmente.

„Scenic” linijai suteikta daugiau energijos

Naujausieji „ENERGY” varikliai remiasi nekintančiais principais – ženkliai sumažintomis kuro sąnaudomis, CO2 emisijomis ir eksploatacijos išlaidoms, tuo pačiu maksimaliai didinant vairavimo malonumą ir patikimumą. „Renault Scenic XMOD” ir naujieji „Scenic” bei „Grand Scenic” gali būti užsakomi su trimis naujais „Energy” įrenginiais. Vienas jų – „Energy tce 130”, sunaudoja 15 proc. mažiau degalų nei ankstesnis „tce 130” variklis – tai daugiau nei 1 l/100 km važiuojant mišriu režimu. Šis ypač sklandžiai veikiantis įrenginys suderina vairavimo malonumą ir variklio galią esant bet kokioms apsukoms.

Prancūziška kokybė

Nuo „Scenic” pristatymo 1996 m. Douai gamykloje (Prancūzijoje) buvo pagaminti 4,3 mln. šio modelio vienetų. Kompanija investavo 420 mln. į gamyklos atnaujinimą. Nuo 2014 m. Douai gamykla gamins aukščiausios klasės „Renault” modelius. Tai pažymi naują etapą „Renault” kokybės strategijoje. „Douai išskirtinės kokybės” planas yra paremtas keturiais aspektais: nuodugniu kokybės standartų supratimu, kasdiene kokybės kontrole, aukščiausio lygio įgūdžiais ir dėmesiu galutiniams kokybės rezultatams.

Naujieji „Renault Scenic” ir „Grand Scenic” bus pristatyti Ženevos automobilių parodoje 2013 m. kovo 5 d. Pasibaigus parodai bus galima dalyvauti bandomuosiuose važiavimuose. „Renault Scenic XMOD“ pasaulinė premjera taip pat įvyks Ženevos automobilių parodoje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius