Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 30

Renginių ciklo „Vairavimo aistra“ dalyviai sezoną uždarys su trenksmu

Spalio 12-ąją dieną, šeštadienį, vyks ketvirtasis ir paskutinis šį sezoną renginių ciklo „Vairavimo aistra“ etapas, kuriame sužinosime, kas taps meistriškiausia vairuotoja ir geriausiai vairuojančiu vairavimo instruktoriumi. Šiame etape moterys tarpusavyje kovos su sportiškuoju „Toyota“ modeliu – GT86.
Moterų čempionato dalyvės
Moterų čempionato dalyvės / Slalomo „Vairavimo Aistra“ organizatorių nuotr.

Kaip parodė jau įvykę trys renginių ciklo „Vairavimo aistra“ etapai, dalyviai su malonumu įsijungia tiek į moterų, tiek į vairavimo instruktorių, tiek ir į slalomo čempionato kovas. Paskutinio renginių ciklo etapo metu suteiksime adrenalino ir naujų įspūdžių ne tik dalyviams, bet ir žiūrovams, kurie viso renginio metu, nuo ankstyvo ryto iki vakaro turės išskirtinę progą išbandyti sportiškąjį „Toyota GT86“!

Taip pat renginio metu specialią programą trasoje su „Toyota GT86“ automobiliu atliks patyręs trasoje, įvairių čempionatų nugalėtojas Dainius Leonavičius. Žiūrovai taip galės ne tik patys išbandyti automobilį, bet ir pamatyti, kokios jo galimybės.

Kaip teigia renginių ciklo „Vairavimo aistra“ sumanytojas ir organizatorius Andrejus Savčenko, renginių ciklas sulaukė didelio dalyvių dėmesio.

„Artėjant paskutiniam šį sezoną startavusio renginių ciklo “Vairavimo aistra„ etapui, galiu tvirtai teigti, kad pasiteisino moterims skirto čempionato idėja, nes moterys su didžiuliu entuziazmu įsijungė į kovas trasoje. Taip pat jaučiame, kad kaskart registruojasi vis nauji dalyviai . Po kiekvieno renginio sulaukiame daug dalyvių padėkų ir paskatinimų. Anot dalyvių, mūsų organizuojami renginiai ne tik suteikia galimybę save realizuoti trasoje, bet ir puikiai praleisti laiką. Tikimės, kad ir ateityje, tiek pastovūs, tiek nauji dalyviai dalyvaus tokiuose renginiuose kitais metais.“

Nuo ankstyvo spalio 12-osios ryto trasoje varžysis moterys „MOTOTOJA“ moterų vairavimo meistriškumo čempionato paskutiniame etape, kurio pabaigoje sužinosime, kas taps meistriškiausiai vairuojančia moterimi. Šiame etape moterys tarpusavyje kovos su sportiškuoju „Toyota“ modeliu – GT86.

Kaip teigia moterų vairavimo meistriškumo čempionato generalinio rėmėjo, oficialaus „Toyota“ ir „Lexus“ automobilių atstovo  Lietuvoje „MOTOTOJA“,  direktorius  Edmundas Povilauskas, paskutiniam renginių ciklo etapui parinktas sportiškas automobilis.

„Kiekviename etape vis labiau įsitinkindavome, kad moterys ir merginos, dalyvaujančios šiame projekte,  ištroškusios adrenalino, padangų cypimo ir nusipelnė tikro sportiško automobilio.  GT86 – ne tik puikiai atrodo, jis taip pat įspūdingai važiuoja! Garantuojame, jog su šiuo automobiliu visos dalyvės patirs neišdildomų įspūdžių!“

Įdienojus trasoje moteris pakeis vairavimo instruktoriai, kurie paskutiniame šį sezoną „Vairavimo instruktorių meistriškumo varžybų Lietuvos automobilininkų sąjungos taurei laimėti“ etape išsiaiškins kuris vairavimo instruktorius vairuoja geriausiai. Taip pat paaiškės ir komandinių įskaitų laimėtojai, kuriose varžosi vairavimo mokyklos tarpusavyje.

Antroje dienos pusėję aistros tik didės, nes būtent šioje renginio dalyje kausis „Lietuvos slalomo čempionato“ dalyviai. Būtent ši renginio dalis ypač patraukli žiūrovams, nes kaskart tikrai netrūksta ekstremalių vaizdų, padangų cypimo ir adrenalino.

Daugiau informacijos apie renginių ciklo „Vairavimo aistra“ ketvirtąjį etapą ir registraciją į renginį galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius