-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 23

REVA NXR – indiškas elektromobilis keliauja į gamyklą

Šių metų rugsėjo mėn. vykusioje Frankfurto (Vokietija) tarptautinėje automobilių parodoje pristatytas Indijos gamintojo kūrinys – REVA NXR. Mažas, miestui skirtas automobilis turi elektros variklį ir keliaus į gamybą jau 2010 m. pradžioje.
REVA NXR – indiškas elektromobilis keliauja į gamyklą
REVA NXR – indiškas elektromobilis keliauja į gamyklą / Gamintojo nuotr.
Pilnai įkrautų ličio jonų elementų pagalba, NXR be papildomo sustojimo gali įveikti 160 km atstumą ir pasiekti maksimalų 104 km/h greitį. Standartinis pakrovimo laikas siekia 8 valandas, bet naudojant specialų prietaisą, prireiks 90 minučių. Jei labai skubate, bet reikia važiuoti, minėtasis kroviklis per 15 min suteiks galimybę įveikti 40 km. Panašu, kad tai visai neblogas pasiūlymas dirbantiems mieste ir keliaujantiems kelis kilometrus. NXR turi beraktę įėjimo sistemą, mygtuko pagalba užvedamą variklį bei skaitmeninį ekraną salone. Taip pat žadama sistema, kurios pagalba bus galima gauti ataskaitas apie elementų būklę bei nuotoliniu būdu pašildyti ar atvėsinti automobilio saloną. Gamintojo žadėta nuotolinio įkrovimo funkcija viso labo yra galimybė „REVive“ personalui aktyvuoti rezervinį energijos likutį elementuose, padėsiantį pasiekti artimiausią baterijų įkrovimo stotį. „REVA NXR“ versija į gamybą pateks jau 2010 m. pradžioje. „Intercity“ versiją bus galima įsigyti be ličio baterijų, o už pastarasias mokėti mėnesinį mokestį. Toks variantas kainuos apie 14 995 eurus (51 775 litus). Taip pat bus pasiūlyta ir „NXR City“ versija – be mažiau talpių, leidžiančių įveikti 80 km, elementų, kainuos nuo 9 995 eurų (34 511 litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius